Se Kolbotn-Grand Bodø

Årets siste hjemmekamp spilles på Sofiemyr stadion! Se kampen live eller i reprise når du måtte ønske det her!

Publisert

Kolbotn har berget plassen i årets toppserie, og det er vi sinnsykt glade for her i oavis.no og i Oppegård Avis!

Lørdag den 4. november er det klart for årets siste hjemmematch, og også årets siste kamp i toppserien for den blå armèen fra Oppegård!

Det er Grand Bodø som kommer på besøk denne gangen! Dette er to lag som har spilt jevnt de siste oppgjørene, for å si det mildt, med en uavgjort og en seier på hvert av lagene. 

Kolbotn har skåret seks mål på disse tre kampene, mens Grand Bodø har skåret to mål totalt mot Kolbotn. I det siste oppgjøret, klinket Kolbotn til med uavgjort og 1-1. Blir det slik også i helgen?

Se kampen

Oppegård Avis og oavis.no oppfordrer deg til å dra på stadion for å se kampen, som starter klokken 14.00, men dersom du ikke har mulighet til dette, kan du også se kampen her på oavis.no!

Klikk play i videovinduet øverst i saken. Her kan du både se kampen direkte lørdag den 4. november klokken 14.00, men også se den i reprise når du måtte ønske det!

HÅPER FOLK KOMMER: Kolbotn-trener Knut Slatleim håper folk tar turen til årets siste hjemmematch!
HÅPER FOLK KOMMER: Kolbotn-trener Knut Slatleim håper folk tar turen til årets siste hjemmematch!

Også trener Knut Slatleim håper på masse publikum på stadion denne helgen.

Les også: – KIL skal avslutte sesongen med stil, sier Slatleim

– På lørdag skal folk få se et Kolbotn-lag som virkelig kan slippe seg løs og som vil avslutte sesongen med seier og en god følelse. Jeg synes faktisk de fortjener litt anerkjennelse for den jobben de har gjort i høst. De har virkelig stått på og gitt gass, trent hardt og hatt troen på prosjektet vårt. De fortjener mye folk, sier han.

Kanskje blir det også rom for et par ferske ansikter på Sofiemyr Stadion.

– De som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i å slippe til unge spillere, så det er mulig publikum får stifte ett eller to nye bekjentskaper, frister Slatleim.

– Jeg skal i alle fall love en revansjesugen gruppe som vil gi publikum en god opplevelse på lørdag klokken 14.00, avslutter han.

Powered by Labrador CMS