Kolbotn reddet uavgjort

Etter en litt trasig førsteomgang løftet Kolbotn-herrene seg i andreomgang i årets første hjemmekamp.

Publisert

Kolbotn IL – Oslo City 3-3 (1-3): KIL spilte uavgjort i serieåpningen mot Oslo City tirsdag kveld i en veldig underholdende kamp. Du som satt hjemme og så på Liverpool – Man City gikk glipp av et fyrverkeri av en fotballkamp!

Det var en jevn åpning i oppgjøret mellom KIL og Oslo City. Begge lag var rustne i maskineriet, noe som var et tegn på at det fortsatt er tidlig i sesongen.

Bra andreomgang

Til pause stod det 1-3 til bortelaget, og Kolbotn måtte virkelig sette inn trøkket i andreomgang. Det gjorde de heldigvis!

Kampen endte 3-3, og det betyr at KIL sikret seg sesongens første poeng med dette resultatet.

– Selv om vi lå under 1-3 til pause var vi enige om at kampen ikke var kjørt, og vi hevet oss betraktelig i andre omgang. Da vi utlignet til 3-3 var jeg ganske trygg på at vi skulle få seieren. Vi hadde sjansene til å vinne kampen da det stort sett er kjør mot ett mål i hele 2 omgang, men det ble dessverre bare det ene poenget, sier sportslig leder for Kolbotn Fotball Herrer, Sindre Tverå Brevik.

NB! Saken fortsetter under bildet!

KJEMPER OM POENGENE: Kolbotns herrelag i fjerdedivisjon kjemper hardt om poengene i år også. Årets første hjemmekamp var mot Oslo City.

Borte neste kamp

Kolbotn ligger nå på syvendeplass på tabellen med ett poeng etter en gjennomført serierunde.

KIL er på bortebane i neste kamp, og reiser for å møte Oppsal 2 17. april. Avspark er klokken 20.15.

Kampfakta

Kolbotn-Oslo City 3-1 (1-3)

Kamptropp (Kolbotn): Jonas Strømberg, Matias Vedvik, Henrik Børve Nygård, Christian Sebastian Horn, Bosajo Vegard Berger-Eid, Jesper Scheie Hammer, Sindre Tverå Brevik, Thomas Gideon Tesfai, Patrick Hagen Pedersen, Stian Surén, Kristoffer Steen, Henrik Furebotn, Nicolay André Netskar, Jørgen Steinsholt, Momodou Lion Njie, Markus Winters

Kolbotns målskårere: Patrick Hagan Pedersen, Stian Surén og Markus Winters

PS! Se video fra kampen i videovinduet øverst i saken, og les komplett referat fra kampen og intervjuer i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 13. april!