VIL HA LETTELSER: Karin Kværner og Tønnes Steenersen vil gjøre det billigere å bruke bilen i Nordre Follo kommune, dersom de havner i posisjon etter valget.

– Stopp korstoget mot parkering

FrP kjemper for retten til å parkere.

NB: Dette er et debattinnlegg. Innlegget representerer skribentens meninger.

Parkering er et het debatt i Nordre Follo, og vi i Nordre Follo FrP forstår at mange av dere er forbannet over at det nærmest er umulig å parkere bilen mange steder.

Våre lokalaviser og sosiale medier flommer over av innbyggere som synes det har gått alt for langt.

Vi er opptatt av at flest mulig går, sykler eller reiser kollektivt - men vi mener det er feil å plage folk med helt hårreisende parkeringsbestemmelser i Nordre Follo.

  • FrP stemte i mot parkeringsavgift ved Ski Ishall, men Arbeiderpartiet, SV, MDG, Venstre, KrF og SP ville ikke høre på oss. Nå ser vi konsekvensen. Elever på Ski videregående som ikke har et godt kollektivtilbud til skolen, må betale mange tusen for å parkere bilen når de er på skolen. Vi trodde skole skulle være gratis i landet vårt.
  • På kommunens parkeringsplasser er det parkering kl. 08 til 20 hver dag, alle dager i uken. Det spiller ingen rolle om det er julaften eller 17. mai - alle skal betale i dyre dommer. Også hvis man kjører motorsykkel eller moped. Ikke engang på søndag er Ordfører Hanne Opdan og hennes venner villige til å være såpass generøse at de ikke tyner bilistene.
  • I flere oppslag i lokalavisene leser vi om folk som er avhengig av bil, er fortvilet siden de ikke vet hvor de skal gjøre av bilen. Som det stod i en av lokalavisen denne uken, var det en vei som ble teppebombet av parkering forbudt skilt.
  • I Magasinleieren i Ski, har kommunen utført sin nye hobby med å sette opp slike skilt. Mange er nå fortvilet for de vet ikke hvor de skal gjøre av bilen. Som en midlertidig løsning parkeres det nå i de gamle vognskjulene der nå, men det kan ikke være en varig løsning.

Dette er bare eksempler. Vi i FrP kan bli en maktfaktor i Nordre Follo i årene fremover, og vi skal jobbe for fine forhold for gående og syklende - og et godt kollektivtilbud slik at alt dette blir attraktivt å bruke. MEN vi vil også ha mer liberale parkeringsregler. 

Vi har foreslått 3 timer gratis parkering på kommunens parkeringsplasser. I tillegg vil vi ha gratis parkering ved Ski Videregående skole og ha tilstrekkelig med parkering der folk bor slik at de kan parkere bilen. Vi vil bruke sunn fornuft, for bilen skal ha sin naturlige plass i Nordre Follo.

Tønnes Steenersen og Karin Kværner, 

1. og 2. kandidat for Nordre Follo FrP

Powered by Labrador CMS