RESTAURANT MORI: Flotte lokaler på toppen av spa-anlegget The Well.

Gir nabopris for å øke bevisstheten

Restauranten Mori frister med ny meny og saftig naborabatt.

Publisert Sist oppdatert

Restaurant Mori er The Wells feinschmecker-tilbud på toppen av den majestetiske spa-resorten på Sofiemyr. Navnet Mori betyr skog på japansk og målet er blant annet å ta med gjestene med på en smakfull reise gjennom asiatiske smaker og lokale råvarer - høyt hevet over de lokale trekronene. Det er i hvert fall deres egne ord.

Nå har kjøkkensjef Richard Bocarro og hans team, satt sammen en serie med fengende retter som er designet for å deles ved bordet. The Well har hårete mål og store vyer, og restauranten Mori vil ikke være snauere. 

«Inspirert av japansk kultur og omgitt av skogens ro, har vi skapt en meny som ikke bare er en kulinarisk opplevelse, men også en hyllest til naturens skjønnhet» forteller de i en pressemelding.

Gir nabopris

Kjøkkensjefen er veldig happy med den nye menyen.

–Vi er glade for å introdusere ny meny til våre gjester, sier kjøkkensjef Richard Bocarro. Vi har jobbet hardt for å skape en meny som ikke bare utforsker nye smaker, men som også feirer de lokale råvarene og skaper den unike atmosfæren på Restaurant Mori, sier han.

Om det bare er store ord, eller om det faktisk er verdt turen, skal du straks få vite, for Oppegård Avis har sendt sine skarpeste spydspisser innen kulinariske utskeielser, for å smake seg gjennom en av de nye menyene.

Poenget er uansett at Mori-gjengen gjerne ser at DU tar turen. Derfor har de ikke «bare» snekret sammen en ny meny - de har til og med skrudd ned prisen i en periode.

– Akkurat nå har vi en toukers «nabokampanje» hvor besøkende fra Follo og omegn får 20 prosent rabatt på 5- og 7-retters hos oss, forteller Ingrid Gulaker Motrøen, Head of marketing på The Well.

Spesiell favoritt

Så er det verdt å investere en snau 1000-lapp for femmretteren, eller 1.245 kroner for sjuretteren, minus den nevnte naborabatten, pluss drikke? 

Det avsløres på linken under, men først skal kjøkkensjefen få svare på hva som er hans favorittrett på de to menyene.

– Helt klart kyllingretten på 5-retteren. Den er helt unik, personlig, og jeg har aldri sett eller smakt denne kombinasjonen før. Jeg håper alle blir like begeistret som meg, sier han til lokalavisen.

Retten han fremhever er for øvrig økologisk kyllingbryst fra Hovelsrud Gård med spisskål, nameko sopp, sweetcorn og sitrongresskrem.Powered by Labrador CMS