ROCK AND ROLL: I helgen er det gode muligheter for å lufte rockefoten på Kolbotn.

Dette skjer i helga

Har du lyst å smake på litt kultur i helga. Da har vi gode nyheter til deg!

Publisert Sist oppdatert

Fredag, lørdag og søndag:

OPAL med Dalmatinerne

Sal 1 i Kolben

OPAL har levert fantastiske oppsetninger i grenseland mellom musikal og teater i 40 år. Denne forestillingen har til nå vært spilt 8 ganger, men det gjenstår tre forestillinger i løpet av helgen. For billetter eller mer info, gå inn på kolben.no.

Hele helga:

Salgsutstilling:

«To kunstnere, to blikk»

I biblioteksgalleriet i Kolben

Åpent i bibliotekets betjente åpningstider

Gratis

Salgsutstilling i regi av Kolbotn Maleklubb. Utstillere: kunstnerne Graciela Sbertoli og Arne Storvoll.

Lørdag:

Oppegaard Rock Club

Big Platfoots

Sal 4 i Kolben

Klokken 18.00

Big Platfoots er et Oslo-basert band med røtter tilbake til tidlig 70-tall. De har spilt rock`n roll-låter fra 50-tallet og oppover. Dagens besetning er den samme som den var på første halvdel av 80-tallet. Repertoaret er fra samme periode med 50-tallslåter fra Elvis og Eddie Cochran, 60-tallslåter fra Stones og Beatles, og 70- og 80-tallet er representert med låter fra Dr. Feelgood, The Blasters, ZZ top - samt mange flere. Bandet består av Leif Haugen på gitar og vokal, Tom Andresen på gitar, Helge Breivik på trommer og Terje Sunnaas på bass.

Lørdag:

Live musikk på O´Learys

The Beems

Klokken 22.00-24.00

Kr. 150,-

Sigurd Olaf Dancke og The Beems holder en konsert med «Nr. 1 hits only». Helt siden starten i 1965 har vi hatt en klar profil: «All time top twenty music». Vokalist Lise Jacobsen har frontet bandet i 25 år og har en sjelden, flott stemme. Bandet kommer rett fra et kjempearrangement i Høymagasinet på Akershus Festning. Nå blir det staselig med en intim pub-konsert på hjemmebane.

Søndag:

Tårnåsen-Sørmarka Trugetur med DNT Nordre Follo turlag

Oppmøte: Tårnåsen bussholdeplass kl. 10:45 med Truger

Turen går til hjertet av Sørmarka, hvor mennesker sjelden ferdes og naturen er helt spesiell. Her kan vi ikke gå på sommerstid, men med god frost i bakken er det mulig. Deler av turen vil gå på opptråkkede stier og turveier, hvor trugene kan henge på sekken.

Fjellstøvler egner seg bra til truger. Det kan være en fordel å bruke skistaver, særlig hvis det er dyp snø. Ta gjerne også med brodder til bruk på sti og vei. Turen er ca 12 km. Passer best for voksne.

Søndag

Fast søndagskafé

På grendehuset Solheim på Svartskog.

Fra 12.00 til 16.00 alle søndager frem til påske.

Velkommen til søndagskafèen på grendehuset Solheim, Bekkenstenveien 13 på Svartskog. Vi holder åpent kl 12 - kl 16 hver søndag frem til påske - uansett vær og føre. Servering av varmt å drikke og nystekte vafler.

Lyst på kino?

I Kolben kino er det også et godt program denne helgen. For de minste er det nok Folk og Røvere i Kardemommeby og Mumier på eventyr som frister mest.

For de litt eldre kan Magic Mike´s Last Dance anbefales. Denne er det norgespremiere på i dag, fredag. På lørdag er det de to nevnte barnefilmene som har fått plass på lerretet, mens på søndag er det både den norsk-samiske storfilmen La elva leve (Ellos eatnu) og den prisvinnende The Banshees of Inisherin som går.

Programmet kan leses her: https://www.kolben.no/kinoprogram/

Powered by Labrador CMS