BLIDE ANSATTE: På kaféen på Høyås bo- og rehabiliteringssenter møter du glade ansatte som kan tilby noe godt å spise, eller bare den kaffen. På bildet ser du Bodil Raanaas (t.v) og Eleftheria Papamichail.

Ønsker velkommen til kafé

Visste du at kaféen på Høyås bo- og rehabiliteringssenter er åpen for alle? Nå har de gjenåpnet etter lang tid med koronastengt.

Publisert

– Vi ønsker alle velkommen, sier kokk Bodil Raanaas.

Åpent for alle

Kaféen på Tårnåsen har over en lengre periode holdt stengt på grunn av korona. I midten av november kunne de endelig åpne for salg av både varmmat, smørbrød og vafler, som er blant noe av det de tilbyr.

Og de håper mange tar turen innom.

– Før kom det folk innom, både pårørende, ansatte og folk som bor i området. Men det har ikke vært like mange innom etter at vi åpnet, så folk er nok ikke vant til at vi holder åpent igjen, sier Raanaas når Oppegård Avis tar turen innom.

Hun forteller at de holder åpent kl. 11.00-14.00, mandag til fredag, og at varmmaten er klar til 11.30, mens baguetter og lignende typisk går fra kl. 11.00. Skulle du ha allergier, lover de at de skal være behjelpelig med noe å spise allikevel.

OFTE INNOM: Eric Røss er ofte innom, og har savnet muligheten for å kjøpe seg en kaffe. Nå kan han endelig gjøre det.

Fornøyd med tilbudet

En som er fornøyd med at kaféen har åpnet er Eric Røss. Han besøker en gammel kollega, og er ofte på huset.

Mannen fra Greverud forteller han har spurt etter muligheten for å få seg en kaffe når han er her, så at dette nå er en mulighet, setter han stor pris på.

– Jeg er fornøyd, sier han og plukker opp to kopper etterlengtet kaffe.

Hvorfor ikke gjøre som han og ta turen innom når du er ute og går neste gang?

Powered by Labrador CMS