HEDER: Svein Ekra (nr 2 fra venstre) og Vidar Svinndal (helt til høyre) ble æresmedlemmer i Kolbotn IL.

Ble nye æresmedlemmer i KIL

Hva har Roald Amundsen, Jon Rønningen, Vidar Svinndal og Svein Ekra til felles? Jo, de er alle æresmedlemmer i Kolbotn IL.

Publisert Sist oppdatert

I forrige uke var det tid for å dele ut medaljer til nye æresmedlemmer i Kolbotn IL. Og denne torsdagen var det ingen ringere enn Svein Ekra og Vidar Svinndal som mottok diplom og gullmedalje.

Dermed er de to KIL-legendene nå en del av et celebert selskap med blant andre Roald Amundsen, Jon Rønningen, Helen Olafsen og flere andre markante skikkelser.

Solide veteraner

Begge de to nye æresmedlemmene kommer fra Håndball-gruppa i KIL. Svein Ekra er en solid Kolbotn-veteran i håndballen. Svein fikk sølvmerket i 2007 på grunn av sin lange innsats som dommer i KIL, både på internasjonalt og nasjonalt nivå. Han følger fortsatt opp nye og eksisterende dommere i håndballgruppa og i Region Øst.

Vidar Svinndal er også å regne som en veteran i håndballgruppa. Vidar fikk sølvmerket i 2009 på grunn av sin langs innsats som trener og dommer i KIL, samt sine mange verv i region Øst. Han følger fortsatt opp nye og eksisterende dommere i håndballgruppa og i Region Øst.

I håndballgruppas årsrapport for 2021 sier styret følgende: En spesiell takk til Svein Ekra og Vidar Svinndal som benytter helgene til å reise rundt og utvikle dommere i Follo-regionen.

Powered by Labrador CMS