SEIER: Kolbotn jenter U15 vant årets regionalserie for sesongen 2021.Dette bildet er tatt etter siste seriekamp mot Vind, som ble spilt på Raufoss.
SEIER: Kolbotn jenter U15 vant årets regionalserie for sesongen 2021.Dette bildet er tatt etter siste seriekamp mot Vind, som ble spilt på Raufoss.

For en sesong!

I kveld hedres disse jentene med en fortjent sponsormiddag etter å ha levert en rekke toppresultater i årets sesong.

Publisert Sist oppdatert

Dagens sponsormiddag, i regi av AEKO, skulle egentlig blitt holdt på O’ Learys, men av smittevernhensyn er den flyttet til klubbhuset.

Uansett lokasjon har laget mye å feire. Siste tittel på cv-en er seieren i J15 regional serie (tilsvarende Interkrets for gutta).

Dette er et spisset tilbud for spillerne som er lengst fremme, og det er første gang noensinne at Kolbotn vinner denne serien.

Gror godt

Det gror godt på jentesiden, og det er viktig med tanke på at klubben har lag i Toppserien. Ikke bare leveres det godt av lagene som er i de tøffeste divisjonene, men også for de som spiller i lavere divisjoner.

Og det er kanskje vel så viktig siden Kolbotn IL både skal være en klubb for å utvikle de som vil og kan ta steget helt opp, men også en klubb for de som typisk vil trene en gang i uka og spille kamp med venninnene en gang i uka.

Laget på bildet over er det Tresor Egholm som har hovedansvaret for. U15 består hovedsakelig av jenter som er 15, men også noen 14-åringer og noen 13-åringer. De to sistnevnte kategoriene får dermed med seg potensielt både to og/eller tre sesonger i U15.

Laget er kvalifisert inn for ny regional serie for neste sesong. Også J17 er kvalifisert for regional serie i 2022.

Mange oppturer

Her er noen av høydepunktene på jentesiden i Kolbotn:

- Den klubben med flest spillere inne på kretslag NFF Oslo

- Har også flest inne på Toppgruppe NFF Oslo (dette er et opplegg der spillere fra ulike klubber trener sammen et par ganger i uken)

- Har fått frem nye landslagsspillere

- Vunnet J15 Regional

- Andreplass J15 2. divisjon

- Tredjeplass J15 3. divisjon 7-er

- Vunnet J17 1. divisjon

- Vunnet J19 1. divisjon

- Vunnet J19 2. Divisjon

- Vunnet J17 Obos Cup

- Andreplass J19 Obos Cup

- Andreplass J13 Adidas Cup

- Kvalifisert for neste års J15 Regional

- Kvalifisert for neste års J17 Regional

- Utdannet nye UEFA A og UEFA B trenere (damer)

Powered by Labrador CMS