SISTE MULIGHET: KIL fikk noen cornere på slutten, men evnet ikke å dytte kula over streken. Fototeknisk er også dette fjerdedivisjonsnivå...

Tapte bunnoppgjør

Kolbotn kunne tatt et godt steg unna bunnstriden med seier mot Rilindja, men sjansesløseriet endte med 0-1 tap.

Publisert Sist oppdatert

Det er strengt tatt ikke mange fotballmessige lyspunkter å fortelle om etter kveldens fjerdedivisjonsoppgjør på Sofiemyr stadion. Til det var Kolbotn for svake og sjansesløseriet for stort.

Været var bra i alle fall. Kaffen også. For ikke å snakket om den ferske supportergruppen Kolbotn-Klanen. De leverte på et nivå som tilhører langt over fjerdedivisjon. Det var de nærmest alene om.

Ellers var det også gledelig å se yngre spillere levere på «par» og vel så det. Spesielt frisk var 16-åringen Noah Eriksen på høyre vingback.

GOD KOK: Kolbotn Klanen holdt et høyt nivå kampen gjennom.

Brant sjansene

Til tross for et kjedelig 0-1 resultat, stod det ikke på mulighetene for hjemmelaget. I dag ville det seg bare ikke for ligaens toppscorer Jonas Strømberg og de andre KIL-spillerne. Det skal ikke forundre oss om spesielt sjansen etter 85. minutter kverner noen ganger i hjernebarken til Strømberg i kveld. Den var stor.

Etter kveldens tap ligger Kolbotn på tiendeplass, med bare to lag bak seg. Det kan dermed bli mye å spille for utover høsten, bare av en annen valør enn Kolbotn-spillerne hadde håpet på før sesongen.

Powered by Labrador CMS