GLAD SENTERLEDER: Marianne Thoresen-Larsen er fornøyd med at garnbutikken Nøstet Mitt flytter inn på Kolbotn Torg.
GLAD SENTERLEDER: Marianne Thoresen-Larsen er fornøyd med at garnbutikken Nøstet Mitt flytter inn på Kolbotn Torg.

Har fått ny butikk «i garnet»

Senterleder Marianne Thoresen Larsen kan smile bredt. Nå er det klart at garnbutikken «Nøstet Mitt» åpner på Kolbotn Torg.

Publisert

Dermed kan alle med lidenskap for strikking og håndarbeid finne frem pinnene og gjøre seg klare. Nøstet Mitt har flere garnbutikker på Østlandet, og nå er planen å ta Kolbotn Torg med storm fra og med mai 2023.

Kolbotn Torg har tidligere presentert nyhetene om at Kappahl og Kid Interiør etablerer seg på senteret. I september åpnet også gjenbruksbutikken RUFUS på senteret.

Har vært etterspurt

Nå er det klart at Nøstet mitt flytter inn på Kolbotn Torg. Nøstet Mitt er en faghandel innen garn og strikk. Senterlederen mener at konseptet treffer mange av kundene og at butikken er et godt bidrag til dagens butikkmiks.

– Vi er veldig glade for å få Nøstet Mitt til Kolbotn Torg. Kundene våre har etterspurt en garnbutikk, og nå får vi inn et konsept som satser på fagkunnskap, kvalitet og kundeservice. Jeg har stor tro på at Nøstet Mitt kommer til å skape gode opplevelser for de strikkeinteresserte her på Kolbotn, sier Marianne Thoresen-Larsen.

Mer enn «bare» garn

Nøstet Mitt har i dag fem garnbutikker på Østlandet fra før, og åpner butikk nummer seks på Kolbotn Torg. «Med lidenskap for garn og strikking, er Nøstet Mitt mer enn en vanlig garnbutikk», heter det i en pressemelding. I det ligger det blant annet at strikkeinteresserte kunder blant annet kan få oppleve strikkekurs, shoppingfrokost og strikkekino.

– Vi gleder oss til å flytte inn på Kolbotn Torg. Interessen for strikking er stadig økende, og det er utrolig gøy å oppleve at både nybegynnere og erfarne strikkere kommer innom butikken, og at de deler samme lidenskap som oss. Kundene skal også vite at de får den hjelpen de trenger når de kommer til oss. Vi setter kvalitet og kundeservice høyt, Anne-Grethe Sandin, daglig leder i Nøstet Mitt.

Når Nøstet Mitt flytter inn på Kolbotn Torg i mai 2023, tar de over lokalene etter den midlertidige RUFUS pop-up-butikken.

Powered by Labrador CMS