VIKTIG BUDSKAP: – Jeg ville bare dele et viktig budskap og spre litt glede til alle sammen i en usikker og dyster tid vi er nå i, samt å inspirere de andre musikere som er sterkt rammet av koronautbuddet og må avlyse konserter som følge av den oppståtte situasjonen, sier Ragnhild Zeigler.

Sprer ro og glede med karantenesangen

Sjekk den nyeste låten til Ragnhild Zeigler som bruker karantenetiden til å spre både ro og glede gjennom sin vakre musikk.

Publisert

"Pust ut, pust inn med hjertet og sinn, med lunger og tanker og hjertet som banker... ", synger 34-åringen fra Kolbotn, som har siden 2014 bodd i Sande i Vestfold med sin ektemann og deres to barn.

"PUSTESANGEN": Sjekk den nyeste sangen til Ragnhild Zeigler som fremfører låten for første gang.

Ragnhild Zeigler er lokalkjent som tidligere kommunestyrepolitiker for Oppegård SV, men mange kjenner henne også som vokalist, gitar- og sagspiller i bandet hun har startet, The Bee's Niece.

"Pust ut, pust inn med hjertet og sinn, med lunger og tanker og hjertet som banker... "

Utdraget fra "Pustesangen" til Ragnhild Zeigler

Ville dele et viktig budskap

Zeigler er utdannet sosionom og jobber for tiden innen psykiatri i Sande. Nylig har hun laget et par låter som handler om psykisk helse. Disse er ikke utgitt ennå, men har allerede falt i smak hos mange. "Pustesangen", som hun har delt på Facebook-siden sin i dag, er en av disse.

– Jeg ville bare dele et viktig budskap og spre litt glede til alle sammen i en usikker og dyster tid vi er nå i, samt å inspirere de andre musikere som er sterkt rammet av koronautbuddet og må avlyse konserter, sier hun.

Powered by Labrador CMS