LYKKE: Lykken er stor over å kunne trene på snø på hjemmebane.
LYKKE: Lykken er stor over å kunne trene på snø på hjemmebane.

Mye moro i vente

Skisesongen er i full gang. For skiløperne i Oppegård IL er det mye gøy i vente.

Publisert

Tradisjonen tro var snøkanonene i gang på i Østre Greverud da vinteren endelig meldte seg med ordentlige kuldegrader. Blant de første ut i de nypreppede løypene var mange ivrige barn og unge fra langrennsgruppa i Oppegård IL.

Treningene har pågått på barmark siden august, men ekstra gøy blir det når man endelig kan finne fram skiene.

Etter en kjapp juleferie vil treningene fortsette fra den første uka i januar. Det er fortsatt plass for skiglade barn på trening. Langrennsgruppa i Oppegård IL har tilbud til barn og unge fra 6 år oppover. Treningene er på tirsdager og torsdager, og det øves både på klassisk og fristil – men det viktigste er at barna skal ha det gøy!

Hyggelig familiesamling

Før det ble snø på Greverud, var langrennsgruppa tidligere i desember på sin årlige helgesamling. I år var vi på Nordseter der barn og unge sammen med familiene sine fikk to fine dager med gnistrende skiføre. Vi hadde det også hyggelig og morsomt sammen. Lørdagens «Oppegårdkveld» er høydepunktet, med fakkeltog, leker og konkurranser. Og som alltid, vant barne- og ungdomslaget over voksenlaget.

GOD GJENG: Andre helgen i desember samlet skiglade barn og voksne fra Oppegård IL til årets tradisjonelle familiesamling på Nordseter.
GOD GJENG: Andre helgen i desember samlet skiglade barn og voksne fra Oppegård IL til årets tradisjonelle familiesamling på Nordseter.

Karusellrenn

I januar er det igjen tid for den tradisjonelle Telenorkarusellen, der alle skientusiaster fra 0 til 99 år er invitert til å delta. Det er satt opp fire renn, med oppstart søndag 15. januar kl. 14. Alle som deltar får deltakerpremie på det første rennet, og det blir også ekstra premie til de som deltar på minst to skirenn. Påmeldingen er åpnet, og det er mulig å melde seg på her Karusellrenn 2023 (deltager.no).

De øvrige datoene for rennene er:

Tirsdag 24. januar kl. 18

Tirsdag 7. februar kl. 18

Tirsdag 14. februar kl. 18

Powered by Labrador CMS