5 PÅ GATA: Denne gjengen fikk spørsmål om fotballinteressen er på topp foran 2023-sesongen.
5 PÅ GATA: Denne gjengen fikk spørsmål om fotballinteressen er på topp foran 2023-sesongen.

Stigende fotball-feber i Oppegård

Fotballsesongen 2023 nærmer seg med stormskritt. Er supporterne klare eller er de i vinterdvale?

Publisert Sist oppdatert

Førstkommende helg sesongåpner KILs fotballdamer med årets første seriekamp i 1. divisjon. For de lokale fotballherrene i Kolbotn og Oppegård er imidlertid seriestarten noe uker unna fortsatt.

Vi tok tempen på fotballfeberen i gamle Oppegård og spurte fem på gata om de har fulgt med på, eller skal følge med på lokalfotballen i år?

Stian Haaversen (51), Sofiemyr:

– Jeg følger egentlig ikke noe særlig med på fotballen på Kolbotn, men jeg har fått med meg at damene er gode, til tross for at de rykket ned da, som var synd. Jeg synes også vi har er godt idrettstilbud her i kommunen, men de idrettene jeg følger mest med på er nok bryting og svømming.

Ronny Bjørlo (74), Kolbotn:

– Jeg har fulgt en del med på damene tidligere sesonger, og kommer nok til å fortsette med det. Jeg følger stort sett med fra TV-en eller fra det jeg leser om fotball i avisen. Jeg skal prøve å få tatt meg en tur for å se en kamp på Sofiemyr stadion, når det blir litt finere vær.

Ellen Stabel (68), Kolbotn:

– Jeg fulgte en del med på toppfotballen før, men har ikke gjort det på en stund. Når sesongen begynner får jeg følge med litt igjen. Jeg ser mest på skihopping.

Magdalena Borisova (35), Kolbotn:

– Fotball er ikke det jeg har fulgt mest med på, selvom jeg kunne tenke meg å se en kamp. Jeg følger stort sett med på Håndball eller RG fordi barna mine driver med det.

Powered by Labrador CMS