5 PÅ GATA: Denne vakre buketten er ukens 5 på gata-gjeng.

Triller terning på årets vinter

Ny ladning av vinter kom i natt. Vi har spurt leserne hva de synes om årets vinter.

Publisert Sist oppdatert

Spørsmålet i denne ukens 5 på gata ble stilt FØR nattens lass med snø. Vi spurte:

Hvilket terningkast gir du årets vinter?

Randi Guster (83), Svartskog:

– Det må bli terningkast 4. Jeg synes det har vært alt for glatt. Jeg går tur stort sett hver dag, uavhengig av været, men synes ikke noe særlig om å gå på glatt is. Da vil jeg heller ha snø.

Rune Rustan (81), Kolbotn:

– 2 tenker jeg. Det har vært lite snø, og man har måttet reise langt for å få gå på ski store deler av vinteren. Det har vært for høye temperaturer, og det har nok noe med klimaendringene å gjøre.

Inger Nordberg (78), Kolbotn:

– Denne vinteren får terningkast 4 fordi jeg synes den er for lang. Jeg skulle gjerne hatt litt kortere vinter. Det er kaldt og mye sne, jeg liker varmen best, da kan man gå med med tynnere klær.

Kirstin Lund Pedersen (76), Sofiemyr:

– Terningkast 2. Jeg synes den har vært helt forferdelig. Været har ikke satt seg. Det har vært sludd og regn, og plutselig glatt og mange minusgrader. Det har vært ganske håpløst. Jeg ser frem til varmere vær og bare veier.

Kristen Tveit (79), Trollåsen:

– Så langt vil jeg gi den 4, Det har vært litt for mye sne. Jeg er snømåker i gaten og har har måttet måke en del. Jeg liker sommeren best, fordi det er hyggelig med varme. Vi får håpe på en vår uten så mye snø.

Powered by Labrador CMS