5 PÅ GATA: Disse fem er vår ferskeste kvintett i spalten 5 på gata.

– Jeg er dritt lei snø og dårlig vær

SOFIEMYR: I morgen skal det lave ned igjen. Vi har spurt folk på gata hvor motivert de er for et nytt lass med snø.

Publisert

I morgen er det altså meldt betydelige mengder snø igjen. Siden deler av OAvis-redaksjonen umiddelbart kjente på en aldri så liten vinterdepresjon av vår egen nyhet, bestemt vi oss for å ta tempen ute blant folket. Er vi alene, eller er vi en overfylt båt med vår-lengtende Oppegårdinger.

Spørsmålet var følgende: Hvor motivert er du for en ny runde med snø?

Marianne Sollien (58), Ødegården:

– Ikke motivert i det hele tatt. Jeg er dritt lei snø og dårlig vær. Savner sol, sommer og varmt vær. Det har vært en kald vinter, så nå ser jeg bare frem til sommeren. Jeg gleder meg til å sitte ute og spise middag, dra på telttur og gå i mindre klær.

Jostein Nilsen (49), Greverud: 

– Nei man får bare ta det som det kommer. Jeg synes det er helt ålreit at det snør litt i april. Vi får jo ikke gjort noe med det uansett. I dag da sola tittet frem så var det på med shorts og t-skjorte på meg i hvert fall, men brått blir det boblejakke i morgen. Vi får se. Jeg synes det er som forventet at været er litt skiftende nå om våren.

Jørgen Hylen Aasen (31), Sofiemyr: 

– Jeg bryr meg null og niks. Jeg er kjempeglad i sol, men aksepterer alltid dårlig vær. Jeg synes vinteren og påsken har gått veldig greit. Man har jo hatt bedre påsker tidligere, men jeg har kost meg og nytt sola når den har vært der. Det skal nok bli deilig å snart kunne sitte ute i solveggen.

Renate Sjølie (43), Holmlia: 

– Jeg skiftet til sommerdekk i går, så jeg forbereder hjemmekontor i morgen. Det var typisk at det skulle komme snø nå, men satser på at det blir bedre vær etter det. Vi var på fjellet i påsken, og det var jo ikke det store påskeværet, men litt sol fikk vi mot slutten. Sol og godt vær gjør ting mye enklere. Det er enklere å gå tur og lufte hundene og man kan sette ut utemøblene osv.

Tiril Furuly (19), Langhus: 

– Det er jeg null motivert til, kanskje minus til og med. Jeg er veldig klar for vår. Vinteren er over nå, så jeg synes det var litt skuffende da jeg så det skulle komme snø altså. Jeg er veldig klar for sol og jeg gleder meg veldig til sommer. Så vi får håpe det smelter fort og at vi snart får mer sol. Så kan jeg endelig sitte ute i sola, ta meg en kopp te og lese bok.

Powered by Labrador CMS