GREVERUD-COLLAGE: Denne buketten fra Greverud har svart på hva som skal til for å kjøpe digitalt abonnement på oavis.no.
GREVERUD-COLLAGE: Denne buketten fra Greverud har svart på hva som skal til for å kjøpe digitalt abonnement på oavis.no.

– Nett er mer lettvint

GREVERUD: Her er kravene fra folket på Greverud hvis de skal vurdere digitalt abonnement hos oavis.no

Publisert Sist oppdatert

Ukens spørsmål i 5 på gata er utført midt i hjertet av Oppegård syd, nærmere bestemt på Greverud.

Ukens begivenheter tatt i betraktning, var det ganske enkelt å finne et aktuelt spørsmål til 5 tilfeldig forbipasserende:

– Hva må til for at du skal kjøpe digitalt abonnement på Oppegård Avis?

Jens Mellquist (49), Greverud:

– Det har jeg egentlig tenkt å gjøre uansett, fordi jeg har vært veldig fornøyd med nettavisen. Jeg har aldri pleid å lese papiravisen. På nett er det mer lettvint, men det er viktig at det publiseres relevante saker av god kvalitet.

Agnieszka Segin (33), Greverud:

– Aktuelle saker fra lokalmiljøet. Gjerne som kan passe til forskjellige aldersgrupper. Jeg liker også å lese nyttige tips til ting å gjøre i Oppegård. Jeg synes at saker, som det er viktig at lokale får med seg, skal være gratis.

– Aina Sveen (65), Greverud:

– Det var et godt spørsmål, jeg er litt skeptisk til nettavis, for jeg var veldig glad i papiravisen. For at jeg skal lese en nettavis må den være veldig oversiktlig, jeg synes det fort kan bli klønete når det er digitalt. Ellers, så er det en sjarm med at Oppegård Avis bare har lokale nyheter, derfor håper jeg det fortsetter sånn.

Eirik Lillebø (50), Myrvoll:

– Lokalt innhold. Jeg liker spesielt å lese om håndball, eldreomsorg og arbeidet i kommunen, så jeg håper å få lest en del saker om det. Saker som er skrevet av gode journalister, om temaer som vi i Oppegård er opptatt av er også viktig.

Hege Herland (60), Greverud:

– Jeg må kunne lese om politiske beslutninger i kommunen, inkludert Ski. Jeg synes det er fint å kunne lese om saker som gjelder hele Nordre Follo. Jeg liker også å lese saker hvor utfordrende ting blir tatt opp.

Powered by Labrador CMS