POPULÆR LEIRSKOLE: Kolbotn skole har hatt tradisjon med leirskole på Brennabu. Foto: Facebook-siden til Brennabu leirskole

– Vi ønsker at alle skal få delta

Årets leirskole for sjetteklassingene på Kolbotn skal gjennomføres uavhengig av om flere elever er smittet eller ikke denne uken, men avreisen blir én uke senere enn tidligere planlagt.

Publisert Sist oppdatert

Søndag 17. januar bekreftet kommunen om ett påvist smittetilfelle på sjette trinn ved Kolbotn skole, som holder i midlertidige lokaler i Solkollen.

Da Oppegård Avis fikk vite om dette, spurte vi rektor Kristin Hovde Høidal, om leirskolen for elevene på sjette trinn skulle gjennomføres på Brennabu som planlagt i uke fire, det vil si fra 25. til 29. januar.

– Det kommer an på om flere er smittet, sa rektoren ved Kolbotn skole søndag kveld.

Mandag ettermiddag kan hun bekrefte at årets leirskole skal gjennomføres uavhengig av om flere elever er smittet eller ikke denne uken.

Ønsker å inkludere alle

Rektoren sier at i dag har skolen besluttet å flytte årets leirskole i en uke, fra uke fire til uke fem.

– Vi er så heldige at Brennabu leirskole har kapasitet til å ta imot våre elever i uke fem i stedet for uke fire. Flytting av leirskole henger sammen med at vi ønsker at alle sjetteklassingene skal få delta, sier Hovde Høidal.

– Blir det hjemmeskole for alle sjetteklassingene frem til uke fem?

– Det kan jeg ikke svare på nå, men alle elevene skal testes i morgen, sier rektoren.

Powered by Labrador CMS