PUH! Lettede OI-spillere feirer Erlend Syversens 3-1-scoringen.

Berget plassen

Oppegård stilte med fire juniorer fra start i skjebnekampen mot Indre Østham på Østre Greverud torsdag. Men trener Ermir Haxhiraj «hadde trua». Med god grunn!

Publisert

Det var duket for en spennende kamp på Østre Greverud kunstgress torsdag kveld. Etter en svakere sesong enn forventet, måtte Oppegård ha minst ett poeng mot Indre Østham, et lag som ligger betraktelig bedre an på tabellen, for å berge plassen i 5. divisjon.

Se tabellen nederst i saken!

Før kampen er trener Ermir Haxhiraj positiv til utfordringen Oppegård har foran seg.

– Jeg har virkelig troen på at vi kan klare det.

(Saken fortsetter under bildet!)

Fire juniorer

ALLE GUTTA: Oppegårds lag fra venstre øverst: Lars Jørgen Myhrvold (keeper), Kristian Norli, Lukas Hattestad Orsatti (junior), Alv Kåre Rasmussen, Mohammad Sankarreh (junior), Ermir Haxhiraj (trener). Fra venstre nede: Øystein Hovind, Trym Økland, Petter Meinseth, Edvinas Zidkich (junior), Sander Berger (junior).

Oppegård stilte med imponerende fire juniorspillere fra start, noe som trener Ermir Haxhiraj er svært fornøyd med.

– Vi har hatt stort fokus på hospiteringsprogrammet i år, og det har vært ett av de største lyspunktene denne sesongen. Vi har faktisk hatt et gjennomsnitt på fire spillere som er 17 år gamle til hver kamp.

Iskaldt

0-1: Tøff start på kampen for Alv Kåre Rasmussen og Oppegård.

I en bitende kulde skrider kampen frem uten at noen av lagene produserer de helt store sjansene, før Indre Østham tar ledelsen etter en halv times spill med en godt plassert heading. Lagene går til pause på stillingen 0-1, og Oppegård må angripe i andre omgang.

Oppegård har klart brukt pausen godt og styrer kampen klart etter hvilen. Etter 60 minutters spill scorer Erlend Syversen på et velplassert skudd etter fantastisk forarbeid av Adrian Granmark.

Like etterpå setter Trym Økland ballen i mål med et skudd langs bakken fra rundt 20 meter. Oppegård har dermed snudd matchen til 2-1 og er garantert å forbli i 5. divisjon.

Kjører på

Oppegård fortsetter å styre kampen og kjøre på selv etter å ha tatt ledelsen, og det viser seg å lønne seg. Først scorer Erlend Syversen enda et mål, før Alv Kåre Rasmussen scorer det som mest sannsynlig er årets mål på Østre Greverud kunstgress noen minutter før slutt.

Kampen ender 4-1 til hjemmelaget, noe som gjør at det også vil blir spilt 5. divisjon på Østre Greverud kunstgress neste år.

Positivt

SIKRET PLASSEN: Det har vært en tøff sesong for trener Ermir Haxhiraj, men i dag kunne han se laget sitt levere en ypperlig prestasjon som sikret plassen.

I en sesong som har vært preget av lite oppmøte har Ermir Haxhiraj allerede samtaler med klubben om hvordan dette kan forbedres foran neste sesong.

Med juniorspillere som blir ett år eldre også, er det all grunn til å se positivt på neste sesong for Oppegård.