TØFFE TAK: Stian Surén og Kolbotn-gutta sparte ikke på noe i taklingene i toppoppgjøret mot Rommen.

Knallhard toppkamp

Kolbotn er fortsatt ubeseiret og øverst på tabellen etter toppoppgjøret mot Rommen. Men det var på hengende håret for Bjørnar Hansens menn.

Det var høyt tenningsnivå fra start da de to ubeseirede lagene – nr. 1 og 2 på tabellen – rullet i gang en slags foreløpig seriefinale i 4. divisjon avd. 03. Det smalt i taklingene begge veier, og det var åpenbart at mye stod på spill på kunstgresset på Sofiemyr.

Med så høyt tenningsnivå blir det sjelden særlig velspilt, og denne kampen var intet unntak. Oppegård Avis noterte et par halvsjanser til Kolbotn og én stor sjanse til Rommen i løpet av de første 70. minuttene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

HER REDDER HAN ETT POENG: Kristoffer Steen var høyt og lavt i Kolbotn-kassa. Her redder han straffe etter en tvilsom dommeravgjørelse.

Rødt kort

Først da Kolbotns Thomas Malmo ble vist det røde kortet i det 69. minutt, skiftet kampen karakter. Kortet kom etter mye klabb og babb innenfor Kolbotn 16-meter. Etter noe nøling fra dommeren, ble Malmo sendt av banen for det som må ha blitt tolket som felling av bakerste mann. I tillegg fikk Rommen straffe.

Den reddet heldigvis Kristoffer Steen, og derfra og ut var det mye Kolbotns keeper det handlet om.

Med én mann mindre på banen hadde Kolbotn mer enn nok med å forsvare seg, og da oppgaven ble i overkant for slitne hvitskjorter, var Steen både høyt og lav og hindret scoring.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

DOMMERKRANGEL: Kolbotn-trener Bjørnar Hansen var ikke enig med dommeren i alle avgjørelser.

- Dobbel straff

Kolbotn-trener Bjørnar Hansen var sånn passe fornøyd med kampen:

- Det ble stillingskrig slik det ofte blir når ligaens nummer en og to møtes. Samtidig så var det et godt Rommen-lag vi møtte. Det er ingen tvil om at de hadde en viss føring, også før utvisningen.

Det røde kortet og straffen skjønner Hansen lite av.

- Muligens var det straffe, men dommeren ga oss jo dobbel straff da han også dro opp det røde kortet. Det er feil, ganske enkelt, sier Hansen, som i stor grad takker keeper Steen for det ene poenget.

- Kristoffer kom halvskadet til kamp, og endte opp som dagens helt!

Follo neste

Nå er neste kamp for serielederne lokaloppgjør mot Follo 2 borte på Ski stadion den 29. mai. Vurdert etter tabellen bør det bli grei skuring for Bjørnar Hansens menn – Follo har bare tatt 7 poeng på de første åtte kampene, mot Kolbotns 20.

Powered by Labrador CMS