OAVIS-TRIO: Eskil Bjørshol, Bente Wardenær og Thomas Trøa er den daglige ryggraden i Oppegård Avis, henholdsvis som redaktør, annonseansvarlig og journalist.

Få nyheter fra OAvis på e-post

Vil du ha nyhetsbrev fra oss? Da klikker du her.

Publisert Sist oppdatert

For noen er det null problem å alltid være oppdatert på hva som skjer i verdens viktigste sted - steder der vi bor. For andre er imidlertid jungelen av apper, nettsider og (u)sosiale medier et rent mareritt.

Nå har vi lansert et lite ekstratilbud til deg som vil være oppdatert, men som av ulike årsaker, ikke alltid får det til. 

Mandag, onsdag og fredag sender vi ut en kjapp oversikt på e-post over våre ferskeste nyheter. Dermed kan være akkurat så oppdatert på det som skjer, som du ønsker, når du ønsker det. 

Helt gratis

Tilbudet er helt gratis og kommer foreløpig tre ganger i uken. Nyhetsbrevet fra Oppegård Avis vil naturlig nok inneholde en del pluss-artikler, så for å lese alle sakene, så må du være abonnent.

Hva må du gjøre? Svært lite! Legg igjen din e-post adresse i feltet under og trykk på send inn. Du vil da motta en mail fra oss, som du må bekrefte. OBS: Det kan havne i søppel-filteret ditt.

Powered by Labrador CMS