PUTTET FØRST: Guro Møller ga Kolbotn ledelsen i første omgang. Det hjalp på nervene, og J14 tråkket til og vant kvartfinalen!

Klare for semifinale

Kolbotns J14 kan gå til topps i Adidas Cup.

Publisert

Lørdag dro J14-laget til Arendal for å spille kvartfinale i Adidas cup mot Forus Gausel IL.

Kolbotn-jentene fikk ikke sett storseieren til A-laget på Sofiemyr, men hva gjør vel det når man sikrer seg plass i semifinalen i uoffisielt NM!

PS: Klikk play i videovinduet øverst for å se de rørende gledes-scenene da dommeren blåser av fløyten. Takk til Tom Meier for video!

Spente

Det var en spent gjeng som entret kunstgresset i Arendal, men nervene roet seg litt da 03-modellen Guro Møller ga Kolbotn ledelsen etter bare fire minutter.

Resten av omgangen var jevn, og både Kolbotn og Forus Gausel hadde sjanser. Men det sto 1-0 til Kolbotn ved pause.

Kjempet hardt

I andre omgang hadde vestlendingene ballen mest, men jentene i hvitt kjempet som løver, ifølge kolbotnkvinnefotball.no

De gangene Forus Gausel kom gjennom, ryddet keeper Catherine Purcell opp. Dessuten var også Kolbotn farlig frampå, og Lina Gulbrandsen økte ledelsen til 2-0 med cirka ti minutter igjen å spille.

Det målet viste seg å bli avgjørende, for rett før slutt reduserte Forus Gausel til 2-1. De siste minuttene virket som en evighet for Kolbotn-supporterne, men Kolbotn red stormen av og er klare for semifinale i uoffisielt NM!

Finalehelgen i Adidas cup spilles forøvrig på Gjøvik 24. og 25. september.