SVARTE OAVIS: Denne kvintetten stoppet alle opp og svarte på Oavis sitt 5 på gata-spørsmål.

– Aldri ta kritikk fra noen du ikke hadde tatt råd fra

Hva tror du vil har spurt folk om i 5 på gata denne uka?

Publisert Sist oppdatert

Hver uke stiller vi små og store spørsmål til lokalbefolkningen i Nordre Follo, og enda nærmere bestemt gamle Oppegård.

Denne uka er spørsmålet: Hva er ditt beste visdomsord?

Lukasz Niedospial (43), Greverud: 

– Mitt beste visdomsord er «What doesn’t kill you, makes you stronger”. Den har jeg tatt godt i bruk igjennom livet. Man blir mindre redd for ting av å bruke den tankegangen, og det hjelper med å få opp humøret.

Cecilie Arstal (59), Greverud: 

– «Du skal gjøre mot andre, det du vil at de skal gjøre mot deg». Det synes jeg er et veldig viktig visdomsord, som jeg har fått bruk for mange ganger i livet. Jeg jobber i skolen, og der bruker vi «den gylne regel» mye, fordi det er viktig at unge tenker over det.

Synnøve Sandstå (63), Oppegård: 

– Det må være Den gylne regel: Gjør mot andre, det du vil at de skal gjøre mot deg, fordi det handler om å være hyggelig mot hverandre. Jeg prøver å tenke på det i dagliglivet, fordi den er veldig viktig.

Sander Hermansen (19), Oppegård: 

– Yolo, som er kort for «You only live once». Noen ganger er det viktig å tenke på at du lever faktisk bare en gang. Det er viktig å utfordre seg selv, og gripe muligheter. Hva er det verste som kan skje?

Isa Zimmermann (18), Sofiemyr: 

– «Aldri ta kritikk fra noen du ikke hadde tatt råd fra». Det er et viktig visdomsord som mange burde tenke over. Det er lett å la andre tråkke deg på tærne, når folk sier noe negativt, da kan det vært lurt å spørre seg selv: «hadde jeg tatt råd fra denne personen?». Hvis du ikke hadde gjort det, så skal du ikke ta kritikk fra dem heller.

Powered by Labrador CMS