Kjempet seg til ett poeng

Etter en treg start, spilte Kolbotn-herrene seg opp og klarte å karre til seg poeng mot Fyllingen Bergen 2 i helgen.

Publisert

Kolbotn-Fyllingen Bergen 2 25-25: Den siste tiden har det vært et heltent Kolbotn som har hatt fart i alle motorer på banen, men slik var det ikke i første omgang lørdag den 20. januar i Sofiemyrhallen.

Hjemmelaget hadde alt å kjempefor mot bergenserne, som ligger rett under dem på tabellen, men det var ikke mye show i hallen i kampens første omgang. Spillet gikk tregt, og det var to lag som virket lite skåringstente og gikk inn i garderobene til pause på stillingen 9-11.

Fant turboen

Da andre omgang startet fant bergenserne kruttet og satte inn turboen. På et tidspunkt lå Kolbotn plutselig under med åtte mål, og da måtte noe gjøres. Heldigvis skjeedde så, og det ble en thriller av en kamp utover den andre omgangen.

Kolbotn klarte til slutt et uavgjort etter en andreomgang som var langt mer underholdende og målrik enn den første, og ett poeng ble sikret, et viktig poeng mot slutten av sesongen.

NB! Saken fortsett under bildet. Se også video fra kampen i videovinduet øverst i saken!

TREG START: Kolbotn kom sent, men de kom godt, og sikret seg et viktig poeng mot slutten av årets serie.

På bronseplass

Kolbotn ligger nå på tredjeplass på tabellen etter 16 serierunder med 21 poeng, mens Fyllingen Bergen 2 ligger på andreplass med ett poeng mer og èn kamp mindre spilt.

Det er fire poeng opp til tabelltopp Bjørnar som har femten serierunder bak seg, så opprykk kan fortsatt være innen rekkevidde. Det forutsetter at Bjørnar taper og Kolbotn fortsetter poengkapriingen. Kolbotn har seks serierunder igjen denne sesongen, med motstandere som Bergen, Ski, Bjørnar, Bergsøy og Stryn, så det blir noen tøffe kamper!

Neste kamp er hjemme søndag den 4. februar klokken 15.00 i Sofiemyrahallen mot St. Hallvard 2.