Enveiskjøring

Et sykdomspreget Bergen møtte veggen i Sofiemyrhallen da de hvite og blå entret hjemmebanen.

Publisert

Kolbotn-Bergen 38-18: Bergen skal ha det, de ga ikke opp, til tross for at sykdom virkelig satte laget nærmest ut av spill da de skulle spille mot Kolbotn i Sofiemyrhallen lørdag den 10. februar. 

Laget hadde ingen innbyttere, noe som helt klart preget kampen fra start. Gutta fra byen mellom de syv fjell hadde i realiteten aldri noen sjanse i denne kampen, men det tok ikke fra dem motet. 

Les også: Brakseier for Oppegård 2

Uten å klage over situasjonen, kjempet de tappert i seksti minutter mot et Kolbotn full av selvtlilitt og motivasjon. Sånn sett var det ekte og skikkelig sportsånd vi fikk servert av bergenserne denne lørdagen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Føringen fra start

IMPONERTE: Robin Wulwik har vokst seg til å bli en fremragende kantspiller denne sesongen, og en av lagets beste. Her skårer han på straffe.

Kolbotn dro fra allerede fra første stund, og det var tidvis og spesielt i første omgang leken og lett håndball, med flyvere og fantastiske finter. Kryssinger og trekk satt som en kule, og det var underholdende å se på.

Les også: Håndballtalent på banen

Spesielt vil vi i denne kampen trekke frem et mildt sagt glitrende kantspill, spesielt av nummer 22, Robin Wulvik. Hyggelig var det også å se Lars Erik Sørli tilbake i målet i andreomgang. Det er alt for sjelden vi ser ham på banen, og han gjorde virkelig en flott figur i målet da han kom på i kampens andre omgang. 

Det stod forøvrig 18-8 etter pause.

NB! Saken fortsetter under bildet!

HYGGELIG GJENSYN: Ekstra hyggelig var det å se Lars Erik Sørli i aksjon i buret på hjemmebane igjen. Det ser vi gjerne igjen ved anledning!

Holdt helt ut 

En solid ledelse etter pause holdt seg helt til slutt, men det skal her også sies at andreomgangen endte opp i noe av det mer kjedelige vi har sett i Sofiemyrhallen på lenge. Bergen våknet litt til i andre omgang, og imponerte tidvis med de kreftene de hadde igjen på dette tidspunktet.

Da seieren var i boks, sakket Kolbotn kraftig av på tempoet, og "kappganget" seieren inn fremfor å spurte. Men likevel skal man ikke klage over tre viktige poeng nå i serieinnspurten. 

Les også: Se bilder fra Bringserierunden i ØGI

Med helgens seier har Kolbotn klart å befeste posisjonen i tet-feltet i årets andrediviskjonsserie for herrer. Laget ligger pent plassert på fjerdeplass etter 18 serierunder med 25 poeng, som er likt med laget de så sårt bør og må slå i neste runde!

Neste march er forøvrig allerede torsdag den 15. februar klokken 20.45 i Skihallen mot naborival Ski. Dette blir en viktig kamp for Kolbotn. Deretter venter tre serierunder, aller først etter Ski-kampen det viktige oppgjøret mot Bjørnar, og så to bortekamper mot Bergsøy og Stryn.

PS! Se video av helgens kamp i videovinduet øverst i saken!

Powered by Labrador CMS