JOBBER PÅ: Trener Kyrre Vegard Johansen og hans menn kjemper mot opprykk.

Herrene klatrer - ligger på sølvplass

Kolbotn ligger på sølvplass etter helgens mega-match mot Stord.

Det startet tøft i sesongen for Kolbtons andredivisjonsherrer, men nå går ting I riktig retning, og etter helgens mega-match mot Stord, ligger Kolbotn nå på sølvplass med mulighet for opprykk!

Veien opp

I oktober lå Kolbotn på niendeplass i andreivisjon i håndball. Sesongen startet ikke som ønsket og trener Kyrre Johansen mener laget burde prestere bedre i starten av året.

– Vi er ikke fornøyde per dags dato, fortalte Johansen da.

Laget slet med at mange skadde spillere og fikk en tøff start på sesongen. Nå har vinden snudd for Kolbotn. Siden den gang har de klatret seks plasser opp på tabellen og ligger nå på andreplass i serien.

Les også: Kolbotn gruste Stord

– Vi har jo sakte men sikkert blitt bedre, og har stort sett fått tilbake de spillerne som var ute med skade, så nå har vi fullt mannskap, forteller Johansen.

NB! Saken fortsetter under videoen. Her kan du se video fra helgens match mot Stord!

Mange flyturer

–Akkurat nå har vi fokus på å bli bedre på det meste. Vi har en ung spillerstall, så det er stort sett det meste vi kan bli bedre på. Det vi blir bedre på er det offensive spillet. Der har vi hatt størst fremgang, forteller Johnsen.

Kolbotn er i en serie med mange lag fra Vestlandet noe som byr på mange turer over fjellet. Laget synes ikke det er en utfordring.

Les også: Kolbotn gruste Stord

–Selve det praktiske har ikke vært noe problem. Vi har hatt noen fine turer over fjellet, med fly, og det har egentlig gått veldig greit. Det eneste som var litt kjedelig der borte var at vi tapte kampen mot Stord og fikk uavgjort mot Fyllingen i desember, forteller Johansen.

MEGAMATCH: Etter helgens match mot Stord, ligger Kolbotn på andreplass på tabellen.

NB! Saken fortsetter under bildet

Bjørnar må tape

Kolbotn ligger en plass bak laget Bjørnar fra Indre Arna. De leder serien med tre poeng mer enn Kolbotn, og er dermed Kolbotns store rival denne sesongen.

–Bjørnar er klar favoritt til å vinne serien og har en luke foran oss. Det er langt opp dit, men vi gir det et forsøk, forteller Johansen.

Les også: Slik blir serieoppsettet for Kolbotns toppserielag i fotball

JOBBER PÅ: Trener Kyrre Vegard Johansen og hans menn kjemper mot opprykk.

–Ambisjonene våre fremover er å bli enda litt bedre og få noen fine håndballkamper. Vi er litt avhengige av at Bjørnar må tape for å ha en sjanse til å vinne serien.

PS! Neste kamp er hjemme mot St. Hallvard 2 søndag den 4. februar klokken 15.00. Dersom du ønsker å lese mer om helgens storeslem mot Stord, klikker du her!

 

Powered by Labrador CMS