Kolbotn rotet bort seieren

Poengdeling i Sofiemyrhallen i helgen.

Kolbotn-Bjørnar 28-28: Hallen var nærmest smekkfull lørdag da Kolbotns andredivisjonsherrer tok imot Bjørnar til årets siste hjemmekamp. Det ble spenning til siste slutt.

Kolbotn åpnet bra, og hadde god kontroll på hele første omgang. Kolbotn spilte tett og fint, humøret og selvtillitten var på topp, og de lekte tidvis katt og mus med gjestene fra vestlandet.

Etter første omgang stod det 18-13 til hjemmelaget, og en fullsatt hall øynet nok håpet for seier.

PS! Se video fra kampen i videovinduet øverst i saken! Saken fortsetter under bildet!

Bom, rot og uflaks

KJEMPET HARDT: Det ble poengdeling for Kolbotn i helgen mot Bjørnar.

Men så snudde det.Fra en behagelig ledelse, gikk Kolbotn ned i kjelleren en periode i andre omgang, som gjorde at Bjørnar kom etter, og mot slutten slå lagene helt likt. Det ble kniving for hver meter, og en svært spennende omgang. I tillegg hadde Kolbotn uflaks med flere bomskudd og et par brente straffekast.

Tempoet gikk betraktelig ned, og Kolbotn klarte ikke å holde oppe trøkket.

Det ble til slutt uavgjort etter at Kolbotn bommet på siste sjanse i siste spilleminutt. Poengdeling i Sofiemyrhallen.

Dette var en kamp Kolbotn burde vunnet ut fra spillet totalt sett, men håndballen er som kjent rund, og det er lite å gjøre med dette nå.

To borte før sesongslutt

Nå venter den store "vestlandsrevyen" for Kolbotns herrer. De avslutter sesongen med bortekamper mot Bergsøy og Stryn den 24. og 25. mars.

Bjørnar fyker rett opp på tabelltopp etter helgens uavgjort, og leder serien med 32 poeng. Rett under lurer Fyllingen Bergen 2 med sine 31 poeng, og på tredjeplass ligger Kolbotn med 28 poent etter 20 serierunder. Dermed glipper nok opprykksmulighetene for i år, men etter en laber start på sesongen, har Kolbotn-herrene virkelig reist seg utover sesongen, og har prestert både godt og bra!

PS! Se video fra kampen i videovinduet øverst i saken!