KJEMPET HARDT: Kolbotn slet i starten, men karret seg til to poeng og en velfortjent seier!

Seier til Kolbotn-herrene!

Etter en treg start, reiste A-laget kjerringa og klinte til i Sofiemyrhallen mot Tiller.

Publisert

Kolbotn-Tiller 29-24: Kolbotn hadde alt å bevise på hjemmebane i Sofiemyrhallen onsdag den 22. februar da trønderne fra Tiller kom på besøk.

Etter en svak og umotivert oppvisning mot Elverum 2 i forrige hjemmematch, hvor Kolbotn gikk på et surt 20-27-tap, var forhåpningene store til at herrene skulle klare å ta to poeng. Slik ble det også.

Les også: Kolbotn-herrene møtte veggen mot Elverum 2

Tregt i gang

Førsteomgangen var helt i starten preget av et famlende Kolbotn, som gjorde mange feil og som ikke helt klarte å finne flyten i angrep. Tiller dro raskt i fra, og dominerte i store deler av første omgang. 

KJEMPET HARDT: Kolbotn slet i starten, men karret seg til to poeng og en velfortjent seier!

Det tok litt tid, men da Kolbotn endelig fant formen, fant de den også til gangs!

Da lagene gikk til pause, sto det 13-13 på skåringstavlen, og et heltent Kolbotn gikk ut på banen igjen i andre omgang, og spilte seg velfortjent til en flott seier og to poeng på hjemmebane. 

Toppskårer på Kolbotn ble Andreas Rikheim med åtte flotte mål!

Les også: Uavgjort for Kolbotn 2-damene på hjemmebane

Flere hjemmekamper

KJEMPET HARDT: Kolbotn slet i starten, men karret seg til to poeng og en velfortjent seier!

For tiden er det hjemmekamp på hjemmekamp for de hvite og blå. Allerede lørdag den 25. februar er det klart for ny hjemmematch, og da kommer Tynset på besøk. Kampen spilles klokken 16.00

Dette etterfølges av ny hjemmekamp mot Falk Horten 2 den 1. mars klokken 19.00, og så kommer NTNUI Håndball på besøk den 12. mars klokken 16.00. 

Kolbotn har totalt åtte kamper igjen i årets serie i andredivisjon, og ligger akkurat nå på  syvendeplass på tabellen med 16 poeng. Det er tett oppover på tabellen, så KIL-karene har alle muligheter til å klatre oppover på tabellen videre utover sesongen.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se video fra Tiller-kampen!

Powered by Labrador CMS