FTV: Tobias Brommeland, Vemund Enger og Miguel Llorca Løvberg utgjør den ferske rap-trioen FTV.

Anmeldelse av FTV: «Det Perfekte Kaos»

– Gutta er uten tvil meget talentfulle og kreative og at de har klart å lage og produsere et produkt av så høy kvalitet, er det bare å ta av seg hatten for, skriver vår anmelder.

Follo har lenge vært kjent som black metalens vugge, men i det siste har det rørt seg kraftig i noen andre genrer, nemlig hiphop og rap. Lokale artister som Kais & The Clique og The Concept har allerede gjort seg bemerket og vi kan skryte av vår tilknytning til Vinni, men det er et nytt navn verdt å merke seg. 

«La meg presentere»: FTV!

Vi snakker om tre gutter på 15-16 år (!) fra Kolbotn som har sluppet en fire spors EP-en «Det Perfekte Kaos», innspilt, mikset og masteret selv i hjemmestudioet.

Første låt, «Ring Lou» gir meg til tider litt vibber fra 80-tallets rapstorhet Grandmaster Flash med interessant bruk av synther og meget bra gjennomført rapping. 

«Se meg nå» byr på en mer pop-aktig retning med flytende keys og melodiøs bakgrunnsvokal mens leadvokalen/rap holder seg sentralt i lydbildet. 

Neste låt ut er «La meg presentere». Denne er litt mer tilbakelent, men skiller seg ut med en dominerende og kul bassfigur, noe som har vært fraværende på de to første spor. 

Siste spor, «Fint for nå» er nok en bra rap låt med flytende synth bruk, en underliggende bass og meget kreativt bruk av trommer/perk.

Felles for alle låtene er at de holder en høy standard på rappen. Noe nødrim her og der, men det må til. Konkrete inspirasjonskilder er det vanskelig å sette fingeren på, men jeg kan tippe at Karpe har vært sentrale, uten noen direkte sammenligning. Produksjonen er bra, gutta har gjennomgående gode tekster, kreativt sammensatte låter og «attitude» i bøtter og spann! Gutta er uten tvil meget talentfulle og kreative og at de har klart å lage og produsere et produkt av så høy kvalitet er det bare å ta av seg hatten for! Sumprock 2024 neste?

Terningkast 4.
Anmeldt av «DvD-Ron»

Hva mener du? 

Bedøm selv!

Powered by Labrador CMS