Leserinnlegg

SVARER PÅ KRITIKKEN: – Vi har i løpet av disse fem årene hatt 10 -12 spillere på kretslag, skriver Sindre Tverå Brevik.
SVARER PÅ KRITIKKEN: – Vi har i løpet av disse fem årene hatt 10 -12 spillere på kretslag, skriver Sindre Tverå Brevik.

– Vi er stolte av våre lags prestasjoner

Sportslig leder Sindre Tverå Brevik i Kolbotn IL fotball herrer slår tilbake mot Arve Moi i dette leserinnlegget.

Publisert

Jeg leser med forundring Arve Mois uttalelser om Kolbotn fotball herrers sin utvikling ved å få spillere frem og opp. For dårlig kultur, feil folk i viktige posisjoner og lite krets/landlagsspillere er noen av ordene Moi bruker når han prater om Kolbotn fotball herrers utvikling.

Fakta er at vi har utviklet enkeltspillere og lag i vår barne- og ungdomsfotball avdeling de siste fem årene som vi er stolte av. For fem år siden ble det etablert ett fagmiljø på klubbhuset, og målet var/er at Kolbotn skal ha det beste utviklingsmiljøet i Follo. Dette har blant annet ført til at vi i dag har to heltidsansatte på sport (sportslig leder, trenerkoordinator) og en trenerveileder.

10-12 på kretslag

Fra barn starter i Kolbotn fotball herrer er klubben inne og bidrar. Akademi, fordeling av trenerressurser i barnefotballen fra oppstart, ny vurdering og treningsgrupper i ungdomsfotballen, trenerkurs, samarbeid med andre lag og skole er noe av det fotballgruppen prioriterer.

Som ett resultat av dette har vi i løpet av disse fem årene hatt 10 -12 spillere på kretslag hvor en av disse har flere landskamper og signert proffkontrakt for LSK. Vi er også stolte av våre lags prestasjoner i seriespill og ikke minst store cuper som blant annet Norway cup hvor vi vært år biter veldig godt fra oss.

Mål fremover

Klubben ønsker at vi innen 2-3 år har ett A – LAG i tredje divisjon og G19 lag i interkrets. Samtidig som vi skal fortsette breddeutviklingen. Som alle vet tar utvikling i egen organisasjon tid, og det vil ta lenger tid før man ser resultater på toppen. Banekapasiteten er noe som må forbedres kraftig om vi skal nå de målene vi setter oss.

Det skal være lov for alle å spille fotball for Kolbotn, enten du vil bli ekstremt god eller bare ha det gøy.

Vi håper dette bidrar til ett noe mer nyansert bilde på hva vi leverer av tilbud til barn og unge.

Powered by Labrador CMS