TOYOTA-EXIT: Etter nyttår blir det en ny bilaktør som skal drive i i «Toyota-bygget» på Myrvoll
TOYOTA-EXIT: Etter nyttår blir det en ny bilaktør som skal drive i i «Toyota-bygget» på Myrvoll

Fra Toyota til totalleverandør

Til nyttår skjer det store ting i lokalene til tidligere Toyota Kolbotn.

Publisert Sist oppdatert

Da tar nemlig eieren av «Toyota-bygget» over lokalene selv, for å operere det som omtales som en storstilt bilsatsning i Oppegård.

Det er selskapet Autospektrum som har eid bygget de siste årene og nå flyttes hele salgsavdelingen fra Hvam på Romerike, og til anlegget på Myrvoll.

Planen er å drifte i anlegget i egen regi og i bygget vil det da bli både et full-service anlegg for alle bilmerker, inkludert bilsalg av brukte og muligens nye biler.

Elbil i fokus

Naturlig nok , siden vi tross alt er i 2022, vil det også satses stort på elbil, både på salg og på verkstedsiden. Her er det selskapet Autoexperten som kommer inn i bildet.

– Som en del av Autoexperten-kjeden vil verkstedets elbilavdeling kunne reparere alt som har behov for reparasjon på en elbil på en sertifisert og kvalitetsmessig måte. Dette er en unik satsning i norsk sammenheng, forteller Gary Lauritzen, regional salgssjef hos Autoexperten til Oppegård Avis.

SATSER STORT: I tillegg til salg av brukte og nye biler skal den aktøren satse stort på service på alle slags biler.
SATSER STORT: I tillegg til salg av brukte og nye biler skal den aktøren satse stort på service på alle slags biler.

Kan ta service på alle biler

Om du fortsatt eier en bensin- eller dieselbil, så fortvil ikke. Det vil selvsagt også være mulig å reparere og ta service disse bilene, bortimot uansett hvilket merke du kjører.

I tillegg kommer den nye aktøren til å satse på dekkhotell i omfattende skala, ruteskift og enkel skadehåndtering.

– Oppegård vil få et totaltilbud i nærområdet man ikke har hatt før, forteller Lauritzen.

Vi skape arbeidsplasser

Lauritzen mener den nye bilsatsningen også vil skape nye arbeidsplasser lokalt og sørge for en tjeneste som vil forenkle bilhold for mange lokale beboere.

– Vi har foreløpig ingen oversikt over hvor mange ansettelser vi skal gjøre, så det må vi komme tilbake til. Men det er helt åpenbart at vi trenger en del bilmekanikere, og gjerne noen fra lokalmiljøet som ikke har lyst å farte inn til Oslo hver dag, sier Lauritzen.

Han ber eventuelt interessert ta kontakt via nettsidene til Autoexperten.

Powered by Labrador CMS