FEIRET GEVINST: Vinnerlaget bak fra venstre: Tor Engeset, Johan Andreassen. Foran fra venstre: Anna-Karin B. Aaserud og Mona Strøm som skrapte frem gevinsten.
FEIRET GEVINST: Vinnerlaget bak fra venstre: Tor Engeset, Johan Andreassen. Foran fra venstre: Anna-Karin B. Aaserud og Mona Strøm som skrapte frem gevinsten.

Kakejubel på eldre-quiz

Det var "Flax" at Mona Strøm bruker tirsdager på quiz med seniorsenteret. Denne uken ga det skikkelig gevinst.

Publisert

Denne uken ble det feiring på seniorsenteret når ukens vinner av senior-quizen skulle kåres. Premien var som vanlig et Flax-lodd, men denne gangen skrapte quiz-vinner Mona Strøm frem 10.000 kroner. Slikt blir det kake-feiring av.

Delte med laget

– Vi har på forhånd regler for hva vi skal gjøre dersom noen vinner en høy sum, så denne premien ble delt med resten av laget, forteller Mona Strøm.

Hun forteller at hvert lag er delt inn i fire, men ettersom lagene rullerer, syntes Strøm at de andre flinke deltakerne også måtte få en premie.

Dermed ble det lagt inn bestilling på kake hos primus motor for quizen, baker Karl Petter Nordby, som med glede lagde kake for anledningen.

Og selv om det aldri har skjedd før at en såpass stor gevinst har blitt skrapt frem, så håper seniorene at hendelsen vekker interesse hos andre til å bli med på de ukentlige quizene.

– Vi er her hver tirsdag fra kl. 11-12, og vi vil gjerne at flere kommer. Det er en fin anledning til å bli kjent med andre, reklamerer hun.

Er du interessert i å briljere med kunnskapene dine, kan du altså møte opp i Kolben på Seniorsenteret i 3. etg. Kanskje blir det lønnsomt både i form av nye bekjentskaper og en liten pengesum.

Powered by Labrador CMS