NOK EN SEIER: Årets sesong har startet knallbra for Kolbotn basket herrer.

Herrelaget senket OSI på bortebane

Nok en triumf for Kolbotns basket-herrer!

Publisert

OSI Purple Cobraz-Kolbotn 57-61:Sesongens første bortekamp ble gjennomført borte mot OSI Purple Cobraz i Marienlysthallen.

Det ble seier på bortebane for herrelaget til Kolbotn IL basketball i Marienlysthallen søndag, melder kolbotnil.no.

Med flere sentrale herrespillere utilgjengelige så hentet herrelaget inn et par juniorer, Daniel og Sebastian Tygsett til denne kampen. Tvillingene Daniel og Sebastian (G01) gjorde sine saker svært bra og fremsto som trygge og komfortable i rollene sine, de bidro med poeng, returer og assists.

Etter en kjempeåpning på kampen med 3-21 i første periode kom OSI tilbake i tredje periode og fikk kontakt. Herrelaget holdt unna og dro i land første bortekamp for sesongen!

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se video fra matchen. Artikkelen fortsetter under bildet.

Knallåpning

I første periode kjører Kolbotn over et tafatt OSI lag som ikke treffer eller har struktur på noe, hverken i forsvar eller angrep. Alle 5 på banen til Kolbotn er involvert med gode bevegelser og putter poeng fra både innsiden og utsiden.

Andre periode fremstår som en transportetappe, lagene følger hverandre og Kolbotn finner Mads som setter skuddene sine. Amir fortsetter en god første periode og terroriserer OSI under kurv og setter en trepoenger fra utsiden.

Rodde seieren i land

I tredje periode kollapser Kolbotn og OSI kjører 0-11 og oppnår kontakt med et Kolbotn som treffer veggen. OSI treffer flytsonen og setter to trepoengere i perioden og etter tredje periode er det kamp igjen, 39-42.

Alvoret treffer veteranene i Kolbotn som tar seg sammen.

Christian setter en viktig 3 poenger og alle veteranene setter viktige poeng i en siste periode hvor Kolbotn ror i land seieren.

Laget besto denne gang av Henning, Kim, Christian, Omar, Mads, Daniel, Sebastian, Amir og trener Martin Kahlenberg.

Det er bare å gratulere! Neste kamp blir hjemme i Østre Greverud Idrettshall mot Follo-rival Nesodden, 24. oktober klokken 21.00.