ENDELIG ER SESONGEN I GANG: Kolbotns basket-herrer gleder seg til den videre sesongen!

Se basket-gutta i aksjon!

Kolbotn Basket har hatt en drømmestart på sesongen.

Publisert

Endelig er sesongen 2016/2017 i gang for herrelaget til Kolbotn IL basketball.

Oppkjøringen til første kamp har vært bra for laget, med gode treninger og aktiv deltagelse på helgens NM i Veteran-basketball i Bergen.

Årets spillerstall er den mest rutinerte utgaven noensinne, da to av våre yngre krefter har forlatt laget for studier og rutinerte spillere har sluttet seg til laget.

PS! Klikk play øverst i videovinduet for å se video fra kampen!

Bra tempo

ENDELIG ER SESONGEN I GANG: Kolbotns basket-herrer gleder seg til den videre sesongen!

Første periode åpner i bra tempo og Bjarne dominerer med gode bevegelser og presise avslutninger, setter åtte poeng i første periode. Omar følger opp og setter begge sine sjanser, fire poeng. Amir Alagic debuterer i Kolbotn-drakten og vil tilføre laget mye rutine og setter sitt klare preg på denne kampen. 

I andre periode faller konsentrasjonen hos Kolbotn, Askim begynner å plukke poeng og får tildelt ni straffer fra dommerne. Under tredje periode presenterer Amir seg for alvor og putter ti poeng.

Askim forsøker å holde seg inne i kampen med intenst og fysisk spill, setter et par trepoengere men det er Bjarne og Amir som kombinerer bra i siste periode og Kolbotn drar i land en komfortabel seier.

Grei seier

Det ble en grei seier hjemme mot Askim Basketball i serieåpningen for det rutinerte herrelaget til Kolbotn IL basketball.

Mot et intenst og fysisk spillende Askim lag var herrelaget i realitet aldri truet og ledet kampen fra start til slutt.

Alt i alt ble det en sterk åpning av herrene som har fått trent bra i innledningen til denne sesongen og hatt Henning, Mads og Christian på aktiv deltagelse på Veteran NM i basketball denne helgen.

Laget skal nå utnytte treningene fremover for å få på plass enda bedre samspill og terping på detaljer.

Neste kamp blir borte hos OSI, søndag 16. oktober klokken 15.45. 

Powered by Labrador CMS