ETTERLENGTET: Beckstrøm Kvartett kommer til Kolben lørdag 5.mai og er ute med nytt album.
ETTERLENGTET: Beckstrøm Kvartett kommer til Kolben lørdag 5.mai og er ute med nytt album.

Vårens siste rock

Det blir gjensyn med Beckstrøm Kvartett når Oppegård Rock Club arrangerer vårens siste Backstage Rock Pub, lørdag 5.mai.

Publisert

Med deLillos-bassist Lars Beckstrøm i front og med Kolbotns egen Marius Stegegjerde-Kristiansen på gitar, inntar Beckstrøm Kvartett scenen på vårens siste Backstage Rock Pub i Kolben lørdag 5.mai.

– Etterlengtet plate

Arrangør av rockepubene i kulturhuset,Oppegaard Rock Club, ser fram til besøket av kvartetten.

– Lars Beckstrøm er mest kjent som bassist og låtskriver i deLillos, men han har gitt ut hele fire solo-album samt startet Beckstrøm Kvartett i 2007, forteller klubbens formann, Morten Skaug.

Les også: En eksepsjonell familie

Beckstrøm Kvartett, som består av Lars Beckstrøm, Tov Ramstad,
Marius Stegegjerde-Kristiansen og Bjørn Einar Hanstveit. opererer i mange musikalske landskap (pop, folk, rock, jazz) og de har laget en melodiøs plate med sterke, personlige og underfundige tekster.

Ny plate

– Det har gått hele ni år siden forrige album med kvartetten, så «Gjest i mitt liv», som den nye platen heter, er etterlengtet. De har spilt for Oppegaard Rock Club før, så vi gleder oss til å ha dem tilbake, sier Skaug.

Dørene til Backstage Rock Pub åpner kl. 18.00. Billett kan kjøpes i døra, eller på kolben.no. Den koster 175 kroner, med mindre du er medlem av Oppegaard Rock Club. Da er prisen 150 kroner.