TOMMER'N OPP FOR EN GOD SAK: Svein Vangsøy (til venstre) og Per Aage Karlsen i Lions Club Oppegård er klar for ny Røde Fjær-aksjon på Kolbotn Torg fredag og lørdag. Er du bortreist i helgen, kan du støtte ved å kjøpe lodd over Vipps - 724504 - kr. 100 pr. lodd

Lions klar for ny Røde Fjær-aksjon

Alle barn skal ha likeverdige muligheter! Enig? Da bør du lese videre, om hvordan du kan bidra.

Publisert Sist oppdatert

Denne uken er det duket for Lions’ Røde Fjær-aksjon. Fredag og lørdag vil foreningens kvinner og menn innta Kolbotn Torg med godt humør, informasjon om en god sak, en bønn om støtte og ikke minst flotte premier!

– Vi lodder ut ett maleri og 16 litografiske trykk av kunstneren Ragnar Hauge. I tillegg kommer et litografi signert Bente Elisabeth Foss, forteller president Per Aage Karlsen i Lions.

Sammen med Svein Vangsøy planlegger han nå detaljene i Oppegård-avdelingens innsats i det som er et nasjonalt krafttak:

I 1966 dro Lions i gang sin aller første Røde Fjær-aksjon for å bygge Beitostølen Helsesportsenter for barn med funksjonsnedsettelser. Og det norske folk har siden den gang stilt opp – hele åtte aksjoner har gitt 175 millioner, tilsvarende ca. 400 millioner i dagens pengeverdi.

– Nå bretter vi nok en gang opp ermene. Helsesportsenteret skal utvides med et familie- og kompetansehus, og det på dugnad, sier Vangsøy.

Fremoverlente Lions har i år gått bort i fra innsamlingsbøssa. Nå er det Vipps som teller. Nummeret er 724504. Prisen er 100 kr. pr. lodd.

– Det betyr at du kan gi din støtte fra sofakroken. Vi håper imidlertid at folk kommer og møter oss for en hyggelig prat på Kolbotn Torg, istemmer Vangsøy og Karlsen.

Målet er å selge 300 lodd i gamle Oppegård. Det burde jo være lett match! Eller hva, lesere?

FLOTTE PREMIER: Malerier og litografiske trykk utgjør premiene i årets aksjon.
Powered by Labrador CMS