ENIGHET: Ordfører Thomas Sjøvold og Stortingsrepresentant Sylvi Graham er enige om at det må må gjøres noe med støyen fra det planlagte beredsskapssenteret.

– Skal stå på hendene for å få det til

Sylvi Graham (H) sier hun skal gjøre alt i sin makt for å få på plass tilfreds-stillende støyskjerming.

Stortingsrepresentant for Akershus, Sylvi Graham (H), skal kjempe for å få fremmet kravene om bedre støyskjerming på Politiets nasjonale beredskapssenter (PNB).

– Jeg har én oppgave og det er at aksjonsgruppen får snakke direkte med statsråden, eller en statssekretær, og aller helst kommunal- og moderniseringsminister, Sanner. Jeg skal stå på hendene for å få det til, det tror jeg at jeg klarer, sier Graham.

Klar i talen

Stortingsrepresentanten er klar i sin tale om at det beste er å akseptere at beredskapssenteret kommer til å komme på Taraldrud.

Ordfører Thomas Sjøvold: – Her er våre krav for Taraldrud

– Det er helt urealistisk å snakke om noe annet enn avbøtende tiltak. Det er til gjengjeld innmari viktig, sier Graham.

GOD STEMNING: Ordfører Thomas Sjøvold og stortingsrepresentant Sylvi Graham, her i samtaler med FAU-representantene Helge Marstrander og Caroline Monstad Høgsnes, ber om at myndighetene gjør alt de kan for å stoppe støyen som fryktes på Taraldrud.

– Vi gir oss ikke

– Jeg har tatt det opp i Høyres gruppestyre og har vi har jobbet med det en stund. Jeg har snakket med Thomas Sjøvold annen hver dag i to uker nå. Vi gir oss ikke, vi står på til datoen går, 22. juni, men da har vi også prøvd alt, sier Graham.

Graham understreker at det er skytelydens karakter, og hva det representerer for mange barn som er urovekkende.

Les også: Ap-Merete: – Har et håp om en løsning

– Det vil være en lyd som er fremmed. Dette med støy i Oppegård kommune har vi vært opptatt av lenge, vi er en av de mest tettbygde kommunene i landet. Her er det én ting å gjøre, forene alle krefter for å få tilstrekkelige avbøtende tiltak, avslutter Graham.

Powered by Labrador CMS