KLARE FOR ACTION: Oppegårds Goldens Girls er klare for å rocke banen på Oppegårds egen storcup, Bilia Cup 2017. Bak fra venstre: Ane N. Haugvik, Sofia Stobbs, Tuva Stokkeland, Tilde Horn, Vilma S. Dvergsnes, Tomine Hagelberg, Vilde Onsøien, Selja Hylbak og Vibeke Johnsen Foran fra venstre: Christiane Ekeli Mølleskog, Ingunn Ruud Beylich, Smilte Zidkich, Ingvild Hagness og Marte Røvik.

Gir alt i Bilia Cup!

Endelig er det klart for Bilia Cup 2017! Denne helgen sparkes cup-eventyret i gang, og et av lagene som skal være med på årets cup, er de gyldneste fotballjentene i OI.

Publisert

Bilia Cup er virkelig høstens vakreste cupeventyr i fotball lokalt, og to helger skal det spilles kamp etter kamp på både Østre Greverud Idrettspark og Sofiemyr Idrettspark.

Les også: Ina Gausdal endelig inn på landslaget!

Bilia Cup gjennomføres over to helger i oktober hvert år i regi av Oppegård IL, og byr som alltid på god stemning, herlig atmosfære og et stort fotballengasjement! Oppegård IL Fotball tar imot over 300 lag med 2500 spillere, og markerer samtidig også avslutningen på fotballsesongen.

Klare

Et av lagene som skal være med på årets cup, er Oppegård ILs J07, eller «Golden Girls», som de også kaller seg, og det gjør de med rette, ifølge trener Liesl Hageberg.

Les også: Herlig cuphelg

Les også: Vellykket cuphelg

– Dette er virkelig en flott gjeng som gir oss trenerne mye energi. De er veldig enkle å ha med å gjøre, de hører på hva trenerne sier, de elsker å spille fotball både på trening og på kamper, og aller viktigst - de er flinke til å ta vare på hverandre, sier treneren, tydelig stolt over jentene sine, som til tross for øs-pøsende regn, stilte opp for å varme opp foran årets storcup på hjemmebane på Østre Greverud.

STOLTE: Golden Girls er tydelig stolte av at Oppegård har en så stor og fin cup!

For Bilia Cup er ikke småtterier. Det er et viktig arrangement for fotballgruppen i OI, og cupen er også viktig for klubbens egne spillere.

Les også: OI-treneren: A-laget kommer sterkere tilbake!

– Det er klart at det er viktig at Oppegård har sin egen cup på sin egen bane. Vi har vært med før, og vi gleder oss til i år også, og så er det ekstra fint at vi kan spille på vår egen bane og ikke reise så langt, er den klare meldingen fra gull-jentene mens vi avbryter dem under oppvarmingen til årets cup.

Dette blir det første året jentene skal spille syver-fotball i cupen. Det blir ekstra spennende, og taktikken er klar!

– Vi skal sentre mye, skåre masse mål og ha det veldig moro. Denne gangen skal vi følge ekstra godt med på hverandre på banen og hvor folk beveger seg. Det er ekstra viktig nå, sier jentene i kor.

For syver-fotball er annerledes. Det er større mål, større bane og mye mer å følge med på, men basisen er det samme.

– Vi pleier å spille veldig bra sammen og jobbe bra sammen som et team, og det skal vi gjøre i helgen også, samme hvem vi møter, avslutter jentene, før de løper ut i pøsregnet igjen.

Møt opp

Da er det egentlig bare å håpe at værgudene gir oss sol og strålende vær, men heldigvis er det slik at ekte fotballspillere ikke lar seg stoppe av ekte, norsk høstvær!

Les også: Fire KIL-spillere på U23-landslaget!

Kampene pågår kontinuerlig på gressmattene, og all informasjon du trenger om cupen, finner du på biliacup.no. Der publiseres også resultatene kontinuerlig. Arrangørene håper mange tar turen til cupen både for de unge og for seniorene for å heie og kose seg. I tillegg kan du kjøpe deg noe godt i kiosken og støtte fotballen i OI!

 

Powered by Labrador CMS