Vant du denne?

Trekningen av Kolbotn ILs store billotteri for 2021 er foretatt. Ble du den heldige?

Publisert Sist oppdatert

Følgende lodd har vunnet premier:

LODDNR. 1553 er vinner av 1. Premie: Volkswagen Id3 til en verdi av 350 000,-

LODDNR 1764 er vinner av 2. Premie: El-sparkesykkel Segway-Nineboot MAX30D (eller tilsvarende) til en verdi av 10 000,- per stk.

LODDNR 6644 er vinner av 3. Premie: El-sparkesykkel Segway-Nineboot MAX30D (eller tilsvarende) til en verdi av 10 000,- per stk.

LODDNR 1304 er vinner av 4.premie: El-sparkesykkel Segway-Nineboot KickScooter e22 (eller tilsvarende) til en verdi av 5 000,- per stk.

Tar kontakt med vinneren

Hvis du har vinnerloddet, så vil Kolbotn IL kontakte deg ila av noen dager for å avtale overrekkelse av gevinst. Vi vil også annonsere hvem som har vunnet de ulike premiene etter avtale med vinnerne selv i løpet av kort tid.

Billotteriet til Kolbotn IL har i år vært gjennomført med gruppene til fotball, håndball og volleyball. Mange foreldre og utøvere har vært ute og solgt lodd.

Inntektene fra lotteriet går til lagene til de medlemmene som har solgt lodd og det går til fellesarbeidet som disse idrettsgruppene gjør for alle lagene. Alle inntektene går til å skape aktivitet for barn og unge under 18 år Kolbotn IL.

Noen inntekter går også til Kolbotn IL sentralt, som jobber på tvers av idretter bl.a med anleggsutvikling og inkluderingsarbeid.

Powered by Labrador CMS