SLIK BLIR DET: Kantor Terrasse kommer til å bli omtrent som dette når det står ferdig.

– Dette blir et fantastisk boligområde

Megler Bjørn Vidar Lazar Braathen kikker ut over det som skal bli nye Kantor Terrasse. Nå er anleggs-arbeidene i gang i «hullet» i Kolbotn sentrum.

Publisert

I mange år har det stått en forlatt boplass midt i Kolbotn sentrum med moderne blokker rundt seg overalt. Nå er dette i ferd med å endres.

Første byggetrinn av Kantor Terrasse er godt i gang. Første spadetak er for lengst tatt, og nå skal det føres opp 70 nye leiligheter på Kantor i Kolbotn sentrum.

Interessen har vært svært god for prosjektet, og spesielt nå som byggearbeidene er i gang, ifølge megler Bjørn Vidar Lazar Braathen i DNB Eiendom.

FORNØYD: Megler Bjørn Vidar Lazar Braathen i DNB EIendom melder om god interesse for Kantor-prosjektet så langt.

– Stor interesse

Fra sine nye lokaler vis-a-vis byggeprosjektet gleder han seg til å se byggene reise seg.

– Det å se byggene reise seg har helt klart hatt en effekt på salget, selv om interessen har vært stor siden vi la ut boligene for salg. Når folk ser at det virkelig skjer ting, er det lettere å visualisere hvordan det blir når det står ferdig, sier han.

På spørsmål om hvem som skal flytte inn i de solgte leilighetene, er det en variert kjøpegruppe, skal vi tro megleren.

– Det er mange lokale, men også en del folk fra Nordstrand-området. De yngste kjøperne er i midten av tretti-årene, og så går det opp til pensjonister, sier Lazar Braathen.

– Vi er ganske stolte av å ha hatt god trøkk gjennom hele salgsprosessen. Det har tatt noe lengre tid enn forventet, men vi er fornøyde med prosessen alt i alt. Nå gleder vi oss til å ta fatt på salget av byggetrinn to, sier han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

SKUER NED PÅ BYGGEPLASSEN: Det er en fornøyd megler som ser på at byggene han nå selger reiser seg.

Blokk to

Dette skjer først i januar eller februar neste år. I salgstrinn to blir det tretti leiligheter i en blokk som skal bygges sør for byggetrinn en.

Innflyttingen i byggetrinn èn blir i kvartal fire i 2017, så som du skjønner, kommer det til å gå unna her fremover.

Lazar Braathen tror Kantor kommer til å bli et flott sted å bo.

SLIK BLIR DET: Når kantor Terrasse står ferdig, vil hullet i Kolbotn sentrum endelig tettes.

– Folk som har kjøpt her forteller at det er den ekstremt sentrale beliggenheten som er en av hovedårsakene til at de har kjøpt, i tillegg til at det er gode leiligheter. Kvartalet kommer til å ligge med blindgater på begge sider, og det blir flotte og skjermede parkområder mellom blokkene. Innvendig er blokken bygget i kvalitetsmaterialer, og det er i tillegg kort vei til både kjøpesenter og andre opplevelser her, sier han.

 

Powered by Labrador CMS