SIGNERINGSKLAR: Butikksjef Toril Arveng hos Norli er klar for å ta imot Mina Jacobseb på signering torsdag denne uka.

Youtube-fenomen på signering i dag

Torsdag ettermiddag forventes det kø når Mina Jacobsen signerer sin nye bok på Norli Kolbotn Torg.

Publisert

Bli ikke overrasket om det er kaos på senteret torsdag ettermiddag denne uka. Da kommer nemlig influenser Mina Jacobsen for å signere sin «Bullet Journal», en bok hun selv omtaler som en «alt i ett-notatbok»

Jacobsen har nesten åtti tusen følgere på youtube, og det har skapt furore og lange køer når hun har signert bøker andre steder i landet. Denne uka gjorde butikksjef Toril Arveng de siste forberedelsene til signeringen torsdag kl 16.

– Vi gleder oss masse til å få henne på besøk, men vi har leid vektere som skal passe på sikkerheten. Det blir sperrebånd, og jeg blir ikke overrasket om køen blir lang, sier Arveng.

Flere signeringer

Butikksjefen forteller at de har bestilt inn flere hundre bøker, så blir du stående lenge i kø skal det noe til at bokhandelen på Kolbotn Torg går tom.

Signeringen torsdag blir den første i årets julehandel hos vår lokale bokhandel. Senere i desember kommer velkjente Lisa Aisato «hjem til Oppegård» for å signere sin nye bok Livet – illustrert.

Illustratøren med røtter i Oppegård har opplevd enorm suksess de siste årene, og høstens utgivelse ble nylig kronet med den gjeve Bokhandlerprisen. Aisato kommer til Kolbotn 14. desember, men først er det altså Mina Jacobsen som kommer denne uka.

Powered by Labrador CMS