KLART: Nå begynner det å skje ting på Greverud. I første omgang skal vann- og avløparbeidet være i gang innen kort tid.

GreverudTorget er i rute

Nå er det like før første spadetak blir tatt i forbindelse med byggingen av GreverudTorget. I første omgang er det vann og avløp som skal legges om. – Vi ligger i rute, sier prosjektsjef i Kruse Smith Eiendom AS, Morten O. Kildahl.

Om kort tid, bare noen få uker, settes første del av arbeidet med GreverudTorget i gang. 

– Vi har fått igangsettelse på deler av arbeidet, det vil si vann og avløp, men vi har ikke vedtatt oppstart enda, sier Kildahl.

Les også: Slik blir nye GreverudTorget

Han regner med at det er snakk om kort tid til de kan starte denne delen av arbeidet.

– Første del av utbyggingen som går på å legge om vann og avløp regner vi med å igangsette i løpet noen uker, opplyser Kildahl.

Byggestart i mai

På GreverudTorget vil det bli både næringslokaler og leiligheter, men byggearbeidene rundt disse er ikke igang enda.

– Formell byggestart på selve boligene og næringsarealene vil skje ut i mai. Dette er ikke igangsettelse for boligene, kun for omlegging av vann og avløp, presiserer Kildahl.

– Vi har sendt inn rammesøknad og regner med å få en igangsettelse i løpet av mai, med innflytting i annen kvartal av 2019.

Lite støy

Vann- og avløpsarbeidet skal først og fremst foregå langs Skiveien, og vil ikke være til stor sjenanse for folk i området.

– Det er minimalt med ulemper og det vil være små konsekvenser av dette. Litt støy blir det men det er relativt beskjedent. Det blir flere ulemper og mer støy når vi starter med garasjeanlegget under boligene, først og fremst, sier Kildahl.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

Over 75 prosent solgt

Ifølge planen skal næringsarealer og boligene bygges samtidig. I tillegg til boliger vil det komme en Rema 1000 butikk, samt mindre næringsarealer på GreverudTorget. Så langt har over 75 prosent av boligene blitt solgt, med nye eiere til 76 av de 101 boligene.

– Vi ligger i rute, sier Kildahl.

Les også: Sjekk gigantkrysset som kommer midt i den nye storkommunen


 

SNART IGANG: Snart er de gang med vann- og avløpsarbeidet på Greverud. Morten O. Kildahl i Kruse Smith Eiendom regner med at det starter om kun noen uker.
FØRSTE STEG: Om ikke mange ukene settes det i gang med arbeid rundt vann og avløp i forbindelse med GreverudTorget. Selve byggingen skal etter planen starte i mai.
SPLITTER NYTT: Slik skal boligene på GreverudTorget se ut når prosjektet er ferdig.
Powered by Labrador CMS