RETT TIL TOPPS: På bildet er Hanna flankert av Thomas Sætre fra Bergen HIL, som vant klassen for funksjonshemmede og Fredrik Buringrud-Langen, som vant klassen for Gutter 15. Hovden selv gjorde det knallskarpt og gikk helt til topps!

Hanna vant Norges Cup-finalen

Gikk helt til topps i Norges Cup finalen i bordtennis for Jenter 15 i helgen.

Publisert

Hanna Hovden gikk helt til topps i Norges Cup finalen i bordtennis for Jenter 15 i helgen i Høyenhallen i Oslo, melder Oppegård IL på sine hjemmesider.

Dette er første gang Oppegård IL har vunnet en Norges Cup-finale. Dette er en topp 8-turnering der man må kvalifisere seg gjennom 3 forutgående Norges Cup-runder.

Hanna vant syv strake seirer, hvorav tre av dem var jevne 3-2 kamper mot toer Christine Kalvatn, treer B-72, Anja Myløebust, Tingvoll, og firer Mathilde Neskvern, Kobra.