GULLGUTTER: Oppegård IL er seriemestere. Fra venstre: Victor Sundve Hellevik, Ludvik Olsen, Kim Alexander Brattvang og Stig Jørpeland

Seriegull til Oppegård Bordtennis

Sesongen er over for Oppegård Bordtennis. Den endte både med seriegull og kjendisbesøk.

Publisert

Klubbens førstelag i 3. divisjon har spilt bra hele sesongen og tok seriegullet på overbevisende måte med 16 av 20 mulige poeng. Fasit ble 7 seire, 2 uavgjorte og 1 tap.

Oppegård har ledet serien helt siden andre serierunde og gjorde mye av jobben i nest siste runde, da de stilte med toppet lag og sikret poengdeling mot et forsterket Fornebu 4.

Forsterkninger

Fornebu hadde blant annet med seg tidligere toppspiller, Tom Johansen med 20 NM-gull og førstedivisjonsspiller Daniel Myran på laget. Oppegård var også forsterket og hadde blant annet med seg tidligere Norgesmester i G15, Stig Jørpeland. Kim Alexander Brattvang sin seier mot Tom Johansen, var med og sikret at toppoppgjøret endte 5-5.

Mot Osloklubben Fokus 4, vant Oppegård 10-0 og lå dermed bra an med to poengs forsprang ned til Fornebu, før siste serierunde på Larkollen.

Kunne juble

Oppegård stilte med toppet lag i seriefinalen, der de møtte et forsterket Sarpsborg-lag til dagens første lagkamp. Der halte de i land en 6-4 seier. I dagens andre lagkamp mot Jevnaker 2, ble det 9-1 seier og Oppegård kunne dermed slippe jubelen løs som seriemestere. 15-åringen, Kim Alexander Brattvang har vært lagets ener siden første serierunde og endte på imponerende 16-4 i single, etter flere sterke seire. Kim Alexander Brattvang og Victor Sundve Hellevik, ble også nr. 2 og 3 på listen over årets lagspillere i avdelingen.

Følgende spillere har spilt på laget: Kim Alexander Brattvang, Victor Sundve Hellevik, Stig Jørpeland, Ludvik Olsen, Markus Franck, Tor Bjarne Løvmyr og Thomas Ramberg.

Oppegård 2

Andrelaget vårt i 4. divisjon endte på 6. plass i C-sluttspillet, men kjempet bra og tok med seg mye nyttig erfaring videre. De spilte 2 ganger mot Bordtenniskameratene, kjent fra TV-serien med samme navn som går på VGTV, der de vant første oppgjøret 6-4 og tapte andre oppgjøret 4-6. Følgende har spilt på laget: Thomas Ramberg, Tor Bjarne Løvmyr, Kristian Lian, Carl Fredrik Grønn og Kristian Vengbo.

Mye aktivitet

Det har også gjennom sesongen vært en del andre turneringer og stevner, der Oppegårdspillere har vært representert. Her er noen høydepunkter:

Kim Alexander Brattvang med 9. plass i Herrer Junior single og 5. plass i HJ Double med makker Adrian I. Sletten, Rana, på utsatt NM for junior og eldre junior på Lørenskog.

Michael Mugeni vant B-sluttspillet i Gutter 15 Nybegynner og Kim Alexander vant juniorklassen på Regionscup 1, Øst på Larkollen. I tillegg var det flere Oppegårdspillere som kom på pallen.

To 3. plasser til Kim Alexander i Stiga Norgescup 2 på Lørenskog.

Kim Alexander vant både 15-årsklassen og juniorklassen, på Regionscup 2, Øst på Harestua.

Jacob Nilsson Rinde vant Herrer F og Kim Alexander vant Herrer B, på Regionscup 3, Øst på Lørenskog. I tillegg ble det også her flere pallplasseringer til Oppegård.

Kim Alexander med sterk 2. plass i Gutter 15 på Stiga Norgescupfinalen i Oslo, også kalt Topp 8.

Kim Alexander med 2. plass i Herrer eldre junior og en sterk 5. plass i Herrer elite på Mega Cupen på Lørenskog.

Kim Alexander med sterk 5. plass i G15 Single og G15 Double med makker Vincent Nguyen fra Fjell Kameraterne,IL på NM for yngre i Bergen

Oppegård Open

I tillegg har klubben arrangert en egen turnering, Oppegård Open i Østre Greverud Idrettshall, som samlet alt fra elitespillere til nybegynnere. 133 spillere fra 21 forskjellige klubber, fra hele Østlandet deltok på stevnet. Vi fikk fint storfint besøk av landslagsspiller Eskil Lindholm fra Kolbotn og TV-kjendisene Morten Ramm og Ole Soo, kjent fra TV-serien Bordtenniskameratene som går på VGTV.

OPPEGÅRD OPEN: Mye aktivitet i Østre Greverud idrettshall under Oppegård Open.

Kim Alexander Brattvang er rangert som nr. seks i sin aldersklasse og er et stort talent. Han har hentet hjem mange gode resultater til Oppegård i løpet av sesongen og bidratt sterkt til at førstelaget tok seriegull i 3. divisjon. 16-år gamle Kim Alexander er bosatt i Fredrikstad, men har altså representert Oppegård IL, denne sesongen. Han har nå meldt overgang til Sarpsborg Bordtennisklubb. Oppegård IL, takker Kim Alexander for innsatsen og ønsker han masse lykke til videre.

Oppegård IL Bordtennisgruppa starter snart opp igjen treningene og tar imot alle nye spillere i alle aldere som har lyst til å prøve bordtennis. Vi har trening flere ganger i uken, i gymsalen på Østli skole og har grupper både for nybegynnere og mer erfarne spillere. Se Oppegård IL Bordtennis sin hjemmeside, for mer info.

Powered by Labrador CMS