FORNØYD MED ARRANGEMENTET: På bildet ser du initiativtakeren og ansvarlig for arrangementet, Tom-Morten Brandsborg.

Vellykket påskeeggjakt på Myrvoll

Værgudene sørget for en flott påskestemning da påskeeggjakten ble arrangert på Myrvoll Torg mandag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er et felles arrangement for alle som bor i de nye boligfeltene på Skogsåsen og Myrvoll Torg. Vi ønsker å bidra med påskeeggjakt og andre aktiviteter som kan være med på å skape et godt miljø og samhold i nabolaget, sier initiativtakeren og ansvarlig for arrangementet, Tom-Morten Brandsborg (48).

48-åringen, som har bodd på Skogsåsen i ett år, har to små barn og kone. Familien stortrives i det lille, koselige strøket med over 300 naboer, og de prøver å bidra med det de kan for å skape enda mer kos og samhold med naboene på Myrvoll Torg.

Da juletrefesten ble arrangert på Skogsåsen i vinter, stilte Tom-Morten Brandsborg opp som julenisse som kom ridende på hest. Nå, i forbindelse med påsken, dro han i gang en påskeeggjakt med flere aktiviteter for de minste.

– Til høsten har vi planer om et sykkelløp. Da blir det Tour de Skogsåsen! sier den engasjerte tobarnsfaren.

Byttet inn i godteposer

Over 100 barn og mange voksne koste seg i ettermiddagssolen på Myrvoll Torg da det lokale påskearrangementet startet klokken 16:00 mandag 11. april. Arrangementet, som varte i et par timer, ble meget vellykket.

VELLYKKET: Både store og små møtte opp på Myrvoll Torg mandag ettermiddag.

Tom-Morten Brandsborg takker butikksjefen ved KIWI Myrvoll, som har bidratt med 150 godteposer til barna i tillegg til kaffe, kaker og frukt til de fremmøtte.

– Det er veldig hyggelig å kunne være med på noe som skaper så mye glede for de små, sier Ingrid Haugnes (27), som har jobbet som butikksjef på KIWI Myrvoll siden butikken ble åpnet i november 2019.

PÅSKETRIOEN: På bildet kan du se butikksjefen ved KIWI Myrvoll, Ingrid Haugnes, sammen med Påskeharen (Julian Næss) og arrangementansvarlig Tom-Morten Brandsborg.

Selve påskeeggjakten fant sted i KIWI-butikken. Påskeharen Julian Næss (13) var nemlig innom den og la ut mange påskeegg blant varene i butikkhyllene. Alle påskeeggene ble byttet inn i godteposer i kassen. Til og med noen voksne fikk litt påskesnop.

PÅSKEGODT TIL STORE OG SMÅ: Mange var på påskeeggjakt i butikken.
NABOER: Line Nadden (32) og Tonje Flo (31) er naboer og stortrives å bo på Skogsåsen. Her er de sammen med barna Amelia (1) og Theodor (3,5) etter påskeeggjakten.

Stas med brannbil

Det var ingen tvil om hva Ulrik Sollied Aker (2) fra Skogsåsen satte mest pris på under dette arrangementet. Gleden var stor da toåringen så en brannbil kjørende forbi. Det viste seg at det lokale brannvesenet ble invitert inn, og de stilte opp med en brannbil som Ulrik og de fremmøtte barna kunne inspisere på Myrvoll Torg.

Toåringen fra Skogsåsen, som er svært opptatt av brannbiler og Brannbamsen Bjørnis, jublet da han fikk lov til å klatre inn i brannbilen, ta på den ekte vannslangen og baklysene.

DAGENS HØYDEPUNKT: – Se, slange! utbrøt Ulrik Sollied Aker (2) til mamma.
BRANNBIL VS. PÅSKEGODT: Benjamin (2) var også mer interessert i den flotte brannbilen enn påskeegget. Her er toåringen sammen med pappa Ole Martin Edland (33) og mamma Emilie Frostmann (28).
STAS MED BRANNBIL: Både jenter og gutter ønsket å prøvesitte i brannbilen.

Kaffekos på torget

Både store og små har satt stor pris på arrangementet.

KOSTE SEG MED KAFFE OG KAKE: På bildet ser du Sverre Torp (67), Per Sunde (76) og Inger Elisabeth Knudsen (71).

– Det var et flott arrangement, særlig for de minste, men også for oss andre. Jeg har bodd på Myrvoll Torg i to år, men kjenner ikke så mange, kun naboer. Arrangementer som dette er viktige for oss som bor i de nye boligområdene. Det var veldig koselig å se så mange fremmøtte. Vi var også veldig heldige med været, sier Inger Elisabeth Knudsen (71).

Powered by Labrador CMS