SUPERJENTER: Oppegårds J16 hadde en fabelaktig Bringserie-helg i Bjørnholthallen.

Åtte nye Bring-poeng til Oppegårds J16!

Ny triumf i helgen for Oppegårds krigere i Bjørnholthallen.

Publisert

Oppegård-jentene feide all motstand av banen og sopte med seg alle åtte poengene i helgens siste Bringrunde i Bjørnholthallen.

De endte dermed på andre plass i puljen etter ett ettmålstap på elleve kamper. Kampene er vunnet med 13,4 mål i snitt! Det er klart best i puljen.

Kjempet hardt

Lørdag møtte OI-jentene Kjelsås som lå på plassen bak Oppegård. Tidligere i vår har de slått dem i A-sluttspillet. Nå ble det også seier til de gulkledde, 30-27. Senere på dagen var det Åsane fra Bergen sin tur til å kjenne på Oppegårdlaget. Det gikk heller dårlig, for bergenserne tapte 19-27.

Bamble var neste motstander søndag. De scorte ett(!) mål på 19 minutt! Til pause var stillingen 19-3! Det endte til slutt 34-14. Stabæk var siste laget jentene skulle bryne seg på. Det ble en grei seier 24-19.

Sluttspillet blir avviklet siste helgen i april.