STORKOSTE SEG I TRONDHEIM: Oppegårds J16 dro til Trondheim for den tredje runden i årets Bringserie.

Dro til Trondheim for å sanke poeng!

Oppegårds J16 tok turen til Bartebyen for den tredje Bringserie-runden. Her kan du lese deres egen rapport fra turen!

Publisert

Bringseriens tredje runde for Oppegård J00 ble arrangert i Rosenborghallen i Trondheim i helgen. Jentene fikk med seg litt sightseeing på studentersamfunnet på NTNU og Nidarosdomen i det flotte vårværet.

Første kampen var mot arrangøren Rapp. Oppegård kjørte på i stort tempo som vanlig og sikret seg en 17-8 ledelse til pause. Jentene holdt intensiteten oppe og ga seg ikke før det stod 36-17 på tavla! Synne Hognestad ble kåret til Oppegårds beste med ti mål.

Større utfordringer

Charlottenlund skulle by på større utfordringer. J00 spilte jevnt hele første omgangen, dog en liten ledelse til trønderne. Trener Hattestad tok time-out tre (!) sekunder før pause.

Det resulterte i to pasninger og scoring av Nora Asbjørnsen til 10-11! Andre omgang spilte Oppegård-jentene uavgjort. Charlottenlund ledet med tre mål på slutten, men jentene kjempet seg tilbake på 22-22.

Det holdt ikke helt inn.Sluttresultatet ble 25-26.

Vilde Nysveen ble Oppegårds beste i denne kampen med syv nettkjenninger.

Dette var første tapet til Oppegård J00 på ti måneder i Norge!

Charlottenlund er en av favorittene til å vinne Bring sammen med Oppegård. De håper selvsagt på revansje i evt sluttspill.