KVALIFISERT: J16 består av jenter født i 2003, 2004 og 2005. Nå er de klare for Bring-serien.

Kvalifiserte Kolbotn-jenter

Kolbotn J16 kvalifiserte seg i ekstra kvalifiseringsrunde lørdag 12. oktober, hvor de slo Østsiden Fredrikstad. Nå er de klare for Bring-serien.

Publisert

Bring-serien er det gjeveste for 16-årige håndballspillere å ta del i. Lag fra hele landet melder seg på, og kampen om plass i serien er tøff. Kolbotn J16 kvalifiserte seg etter å ha slått Østsiden Fredrikstad 21-19, i ekstra-kvalifiseringsrunden lørdag 12. oktober.

– For vår del var det viktigste å komme inn i Bring-spillet for å spille mot de beste, så håper vi selvfølgelig å få noen reiser også, sier trener Jan Arnesen.

Uheldige

Laget måtte gjennom ekstrarunde for å kvalifisere seg, men Arnesen følte de gjorde en god innsats mot lagene som slo dem i kvalifiseringen.

TØFFE TAK: Det ble tøffe tak i kampen mot Østsiden Fredrikstad, men Kolbotn slå motstanderen og kvalifiserte seg til Bring-serien.

– Vi følte at vi gjorde en bra kvalik. Vi var litt uheldige for i utgangspunktet trodde jeg vi skulle klare oss greit i kvaliken, men så møter vi Strømsgodset som har samlet alle bylagene hos seg for å lage et satsningslag, og et lag fra Kristiansand som i utgangspunktet bare hadde åtte spillere, men som som plutselig hadde tredve, sier Arnesen og legger til:

– De lagene vi møtte kommer til å gjøre det brukbart i Bring-serien, det var solide lag, men vi klarte oss greit mot dem.

Ambisjoner

Bring-laget består av jenter fra årgangene 2005,2004 og 2003, og Arnesen har ambisjoner utover årets Bring-serie.

GLEDE: Det var stor glede hos jentene da det ble klart at de hadde kvalifisert seg.

– Vi har en Bring-satsning som går over tre årskull for å få litt kontinuitet i det, sier Arnesen. Vi har videre ambisjoner neste år også. Halve laget er 04/05, så det blir en fin erfaring, og tre-fire spillere var med i fjor. De har allerede fått ett års erfaring, så de vet hva de går til, forteller Arnesen.

Han forteller om et lag med god treningsvilje, og flere spillere med gode egenskaper.

– Det er en jevn og grei stall, men vi har blant annet gode målvakter.

Målet for Bring-serien er å vinne flere kamper enn de taper, og både jentene og trenerapparatet gleder seg.

– Vi er litt spente, avslutter Arnesen.

Powered by Labrador CMS