KJEMPER OM POENGENE: Oppegårds J16 ligger på sjetteplass i sin pulje i Bringserien i år etter de første rundene-.

En seier og to tap for Oppegård i Bringserien

Oppegårds J16 kjempet for Bring-poengene i helgen i Trøndelag.

Publisert

I helgen var det klart for en ny runde i Bringserien for Oppegårds J16, og den ble spilt i Melhushallen i Trøndelag.

Det ble èn seier og to tap denne gangen for Oppegård.

Tap og vinn første dag

I første match spilte laget vårt lørdag den 24. februar mot Flint Tønsberg, og her var det vestfoldingene som trakk det lengste strået. Selv om Oppegård ledet 9-10 etter første omgang, ble det seier til Flint Tønsberg med ett mål, 19.18. Ane Lille-Mæhlum Lauknes ble Oppegårds toppskårer med sine fem mål totalt.

Så var det noen timers pause, før det var klart for ny kamp, denne gangen mot Melhus/Gimse.

Oppegård ledet komfertabelt 11-5 etter første omgang, og fikk til slutt en behagelig femmålssier, 20-15. Oda Hungnes ble toppskårer med sine seks mål

Søndagstap

Så kom helgens tredje kamp, som ble spilt søndag den 25. februar. Da var det motstand fra Toten, nærmere bestemt Skreia.

Det stod uavgjort 10-10 etter pause, men totningene hadde mest på lager, og vant til slutt denne kampen 18-21. Ane Lille-Mæhlum Lauknes ble toppskårer på Oppegård med sine fem mål totalt.

Neste Bringserierunde spilles forøvrig den 18. mars!