Klart for offisiell åpning

SOKKESALG: Rita Fykop (til høyre) og Britt Heidi Berger i forbindelse med dugnadssalg av Salva-sokker et par år tilbake. Nå er pengene fra sokkene gått til å legge kunstgress på den gamle grusbanen på Hellerasten.

Fra sokkesalg til nytt kunstgress

«Tjuvtreningen» er allerede i gang, men lørdag er det «Grand opening» av den nye kunstgressbanen på Hellerasten. – Dette har vi fått til på dugnad, hele fotballgruppa!

Publisert

Det er nemlig små og store fotballspilleres salg av sokker og luer som har finansiert den nye fotballbanen. I tillegg har kommunen bidratt, og Kolbotn IL har fått spillemidler fra Norsk Tipping.

– Det er utrolig tilfredsstillende å se konkret hva dugnadsinnsatsen betyr. Over tusen medlemmer har gått fra dør til dør og solgt produkter og sikret støtte til blant annet denne kunstgressbanen, sier Britt Heidi Berger, styreleder i Kolbotn IL fotball herrer.

NB! Artikkelen fortsetter under bildet.

Sammen med styreleder i Kolbotn IL fotball damer, Monica Ottesen, inviterer hun lørdag til offisiell åpning av den nye banen.

FULL FRES: Den offisielle åpningen av Hellerasten kunstgress er lørdag, men allerede nå er banen full av fotballspillere morgen og kveld.

Pølser og fotball

– Vi starter klokken 12 med at ordfører Thomas Sjøvold foretar den offisielle åpningen. Deretter blir arrangert fotballkamper mellom yngre lag bestående av både jenter og gutter, sier Ottesen.

Det vil bli servert gratis pølser, mineralvann og kaffe til alle.

– Alle, både KIL-folk, naboer og nysgjerrige, er selvfølgelig hjertelig velkommen, sier Ottesen og Berger.

Powered by Labrador CMS