SATSER PÅ OL: Alexander Burger (f.h), Håvard Jørgensen, Brage Ringheim, Ronny Sigde, Vegard Jørgensen er "Kolbotn Team 2020".
SATSER PÅ OL: Alexander Burger (f.h), Håvard Jørgensen, Brage Ringheim, Ronny Sigde, Vegard Jørgensen er "Kolbotn Team 2020".

Bryterne får bryne seg i Ungarn

Fire av Kolbotns seniorbrytere er i Ungarn for å teste formen mot landslag fra flere Europiske land.

Publisert

Nå er brytesesesongen i gang for fullt. Seniorbryterne Vegard Jørgensen, Håvard Jørgensen, Brage Haugmo Ringheim og Alexander Burger har tatt turen til Ungarn for å forberede seg foran sesongens utfordringer. Sebastian Aak kunne ikke delta på grunn av skade. De fire seniorbryterne er på en ukes samling i Budapest i Ungarn hvor de trener for fullt med landslag fra Ungarn, Kroatia, Polen og Italia.  

Les også: Storeslem i Blackpool!

Takket være Ronny Sigde sine tette kontakter i bryteforbundet i Ungarn, får vi anledning til å delta på denne samlingen, noe som gir bryterne verdifull matching frem mot  det som skal skje lenger fremover i sesongen, sier trener Knut Ringheim. 

Satser mot OL 2020

To av bryterne, Brage Haugmo Ringheim og Vegard Jørgensen, reiser rett fra samlingen i Ungarn på fredag, for å delta i et internasjonalt stevne i Finland med motstandere i verdensklasse.  Der møter de blant annet det russiske landslaget, med verdensmestere og europamestere.

Vi har store forventninger til årets sesong da Kolbotn har et meget sterkt seniorlag.  Alexander Burger er tilbake etter et langt skadeavbrekk og viser gode takter. «Kolbotn team 2020» har ambisjoner frem mot OL i Tokyo. Vi har et sterkt trener team med Bagir Bogdanovs, Lars Rønningen og Terje Nord, og nå også Ronny Sigde som hjelper oss med sine kontakter og brytekunnskaper, sier Ringheim. 

Les også: Super innsats i Danmark!

Nå ønsker vi oss samarbeidspartnere som vil være med på veien mot OL. 

Er det bedrifter som ønsker å være en del av vår vei mot OL i Tokyo, så finner vi gjerne ut hvordan vi kan samarbeide.  Med på laget nå har vi AL-Maskin og Pekka Training som er våre samarbeidspartnere.  Vi har et fantastisk team med flotte utøvere som enhver bedrift bør være stolt av å kunne identifisere seg med.